Certificate de scutire de Cadouri fără Sens :)

0

Societal vă îndeamnă să sărbătoriți altfel!

Sărbătorile de iarnă aduc odată cu zăpada, febra cumpărăturilor. Cutii enorme, stive de haine și ursuleți dispar cu rapiditate de pe rafturile magazinelor și ajung acasă, sub brad. Moș Crăciun aduce anul acesta în desaga lui câteva sfaturi pentru cadouri responsabile, fără ambalaj și fundă roșie, prietenoase cu mediul și echitabile social.

Trimiteți celor dragi un „Certificat de scutire de Cadouri fără Sens (CFS)” pentru a le ușura cumpărăturile, diminuând în același timp „factura” Planetei! Scrieți-le ce ați dori în schimb, sugestia noastră fiind o cină cu produse sănătoase, o plimbare în oraș fără mașină, un curs de dans, un concert caritabil etc. Lista poate fi continuată de fiecare dintre voi pe site-ul www.societal.ro.

Difuzați mai departe acest certificat pentru a contribui la reducerea hiper-consumului caracteristic sărbătorilor! Încurajați-vă prietenii să înlocuiască produsele inutile cu momentele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Echipa Societal vă dorește Sărbători „cu sens”!

www.societal.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează