CERCETARE nationala privind rolul si sarcinile managerului de voluntari

0

Va invitam sa contribuiti la o cercetare nationala privind rolul si sarcinile managerului de voluntari. Cercetarea se deruleaza online si face parte din proiectul international “Wake-Up Call: Volunteer Manager Role”, derulandu-se in paralel in cele 5 tari partenere ale proiectului. Chestionarul are ca scop realizarea unui studiu asupra perspectivelor privind profilul ocupational al managerului de voluntari,instruirea managerului de voluntari, standardele de calitate in managementul voluntarilor și validarea competentelor managerilor de voluntari.

CUI NE ADRESAM?
Acest chestionar se adreseaza persoanelor implicate in domeniul voluntariatului in calitate de voluntari / coordonatori de voluntari / manageri ai organizatiilor care implica voluntari sau ai companiilor care sustin voluntariatul corporatist.

CAT DUREAZA?
Completarea chestionarului dureaza intre 15 si 40 de minute.

ACCESAREA CHESTIONARULUI:
Chestionarul poate fi accesat la adresa https://www.surveymonkey.com/s/VM_RO si va fi deschis pana la data de 30 iunie 2015.

header

DESPRE PROIECT
In perioada noiembrie 2014 – aprilie 2016 Pro Vobis implementeaza proiectul “Wake-Up Call: Volunteer Manager Role” in parteneriat cu SMART Association for Civil Society Development (Croatia), Centrul National de Voluntariat ÖKA (Ungaria), Platform of Volunteer Centers and Organizations (Slovacia) si Centrul National de Voluntariat BRĪVPRĀTĪGAIS.LV (Letonia), în cadrul programului Erasmus +, Actiunea Cheie 2 (Cooperare pentru inovare si schimb de bune practici, Parteneriate strategice in domeniul tineretului). Scopul proiectului este de a creste calitatea lucrului cu voluntarii si a proceselor de management al voluntarilor prin crearea unui profil ocupational al managerului de voluntari, dezvoltarea unor standarde de calitate pentru managementul voluntarilor, dezvoltarea unui curriculum de instruire pentru managerii de voluntari si dezvoltarea unei proceduri si a unui set de instrumente pentru validarea competentelor managerilor de voluntari.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează