Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ceramică modelată pe nevăzute

0

Despre cum comunitatea pe care o ajuți vine în sprijinul organizației

AMAis: Suntem recunoscători comunității de oameni faini pe care am construit-o în cei aproape 6 ani de la înființare, atât nevăzători cât și persoane tipice (fără dizabilități reglementate).
În urma atelierelor Club de Mobilitate Urbana Senseability de modelare de ceramică, găzduite de Studio Mud participanții, nevăzători și tipici, au creat obiecte artizanale (boluri, farfurii, platouri, căni) pe care au ales să ni le ofere ca să ne sprijine activitatea.
În schimbul unei contribuții de minim 100 lei, obiectele de mai jos pot ajunge la tine. Banii adunați îi vom folosi pentru organizarea altor evenimente în care nevăzătorii să-și dezvolte abilitățile pentru o viață independentă. Adică impact real în viața unor persoane din jurul nostru. ♥
Cum faci asta? Rezervă un obiect printr-un comentariu la fotografia respectivă, contribuie cu minim 100 lei (per produs) în contul AMAIS (RO74 RZBR 0000 0600 1761 6395 deschis la Raiffeisen Bank, Asociația Metodelor Alternative de Integrare Sociale) ca să finalizezi rezervarea. ❗Este esențial să menționezi „Contribuție proiect CMU” în detaliile transferului.
Apoi te așteptăm să-l ridici de la sediul nostru de La Firul Ierbii (Splaiul Unirii nr.160) sâmbătă, 13 martie (14:00-16:00) și duminică, 14 martie (12:00-16:00). Dacă nu locuiești în București, ți-l trimitem prin curier, doar să ne dai detalii în privat. 📭
Poate obiectele artizanale ți se vor părea imperfecte, însă ele au fost aduse la stadiul de perfecțiune de cei care nu și-au putut privi obiectele în timp ce le-au modelat. E important să știi că persoanele tipice au purtat ochelari opaci în timpul modelării tocmai pentru a înțelege cum privesc nevăzătorii lumea.
În plus, au transmis și un mesaj către cel/ cea care va alege să-l aibă, vezi în albumul foto.
Mai mult ca oricând, azi simțim că a fi incluziv e #AMAISing.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.