Centrul Parteneriat pentru Egalitate desfășoară între 4 mai și 30 iunie 2012 campania de prevenție a traficului de persoane ,,Protejează-i pe cei dragi”

0

Traficul de persoane nu este ceva care se întâmpla într-o alta parte a lumii decât a ta. Fiecare nivel al societății este contaminat de acest fenomen. Cea mai sigură cale prin care poți preveni o situație de trafic sau prin care poți lupta împotriva traficului de persoane este să te informezi.

Centrul Parteneriat pentru Egalitate desfășoară între 4 mai și 30 iunie 2012 campania de prevenție a traficului de persoane ,,Protejează-i pe cei dragi”. Află mai multe despre acest fenomen si învață cum să previi o situatie de trafic urmărindu-ne pe blogFacebook și Twitter.

Campania face parte din proiectul ,,AnimaNova – Integrare pe piata muncii pentru persoanele traficate”, finantat din Fondul Social European, prin POSDRU si implementat de catre CPE în parteneriat cu 5 organizatii din Italia si cu Federatia Filantropia.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează