Centru de cercetare și dezvoltare în domeniul aplicaţiilor software

0

Vești bune din lumea de business. Companie americana Intel a finalizat centrul de cercetare și dezvoltare în domeniul aplicaţiilor software din România! 

Cu peste 300 de angajaţi în România, Intel a investit câteva milioane de euro în noul centru care va contribui semnificativ la creşterea potenţialului de cercetare şi dezvoltare în domeniul IT în România şi Europa, scrie MEDIAFAX

IRSDC este parte a reţelei europene de laboratoare R&D a companiei, Intel Labs Europe, încă din anul 2010.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează