Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Centrokinetic lansează campania “România are nevoie de coloană vertebrală”, pentru a încuraja românii să meargă la vot.

2

Clinica de recuperare Centrokinetic anunță că va oferi, pe tot parcursul lunii iunie, un discount egal cu prezența la vot a românilor la alegerile parlamentare, pentru a-i încuraja pe aceștia să voteze pe 26 mai. Oferta este valabilă pentru orice ședință de evaluare a coloanei vertebrale.

În fiecare an, prezența românilor la alegerile europarlamentare a fost sub media europeană. Pentru că nici în acest an situația nu pare că se va îmbunătăți semnificativ, Centrokinetic se alătură eforturilor de a încuraja românii să meargă la vot și lansează campania “România are nevoie de coloană vertebrală”.

Pentru că prezența la vot este esențială într-o democrație, clinica de ortopedie Centrokinetic încurajează participarea românilor cu o ofertă creată sub un mecanism special: cu cât mai mulți români își exprimă votul, cu atât mai mic va fi prețul unei consultații cu GPS400, cel mai modern aparat de analiză posturală, realizate după protocoale medicale standardizate la nivel internațional.“, a declarat Dr. Andrei Ioan Bogdan, medic primar ortopedie-traumatologie și fondatorul Centrokinetic.

Aceast program reprezintă prima inițiativă din platforma de CSR “România are nevoie de coloană vertebrală”, prin care clinica Centrokinetic se implică în cauzele care contribuie la o țară cu valori europene.

Conform celui mai recent sondaj INSCOP Research, realizat în perioada 5 – 13 martie 2019, doar 26,9% dintre romani au declarat că vor merge sigur să voteze la alegerile europarlamentare din 2019. Acest procent este sub prezența la vot a românilor la edițiile anterioare ale alegerilor europarlamentare:

 • 2007: 29.47%
 • 2009: 27.67%, sub media europeană de 42.97%
 • 2014: 32.44%, sub media europeană de 42.61%

Următoarele alegeri europene vor avea loc în România pe 26 mai, când toți cetățenii adulți din statele membre ale UE vor avea ocazia să își aleagă reprezentanții în Parlamentul European. Ultimele alegeri europene din 2014 au fost cele mai mari alegeri transnaționale organizate vreodată în același timp. Miza alegerilor este foarte importantă, deoarece aleșii vor contribui la decizia privind Europa din anii ce vin.

Despre Centrokinetic

Centrokinetic este o clinica de top în recuperarea afecțiunilor motorii, atât ortopedice, cât și neurologice, cu o abordare integrată – oferă tot ce presupune procesul de reabilitare, de la stabilirea diagnosticului correct, până la tratament și recuperare. 

Mai mult, Centrokinetic vine în întâmpinarea pacienților cu un departament dedicat recuperării coloanei vertebrale. Acesta e compus dintr-o echipă de medici ortopezi extrem de experimentată, condusă de Dr. Andrei Ioan Bogdan, medic primar ortopedie-traumatologie cu activitate chirurgicală la Spitalul Clinic de Urgență Florească și la Spitalul de Ortopedie Medlife, specializat în traumatologia sportivă și în chirurgia gleznei și a piciorului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

2 comentarii

 1. avatar
  Mircea Ordean on

  Ce frumos…
  Dumneavoastră sînteți și pozitivi, și posedînd coloană vertebrală…

  Vă invidiez.
  Eu nu am.
  Mă refer la putința de așa gargară.

 2. avatar
  Echipa RomaniaPozitiva on

  Dar de ce credeti ca este „gargara”? Si la ce va referiti cand scrieti gargara: la campania celor de la Centrokinetic sau la abordarea noastra, RomaniaPozitiva.ro?

  Multumim.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.