Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cele mai bune povesti digitale ale ONG-urilor din Romania, premiate de TechSoup

0

Competitia de continut digital “Povestea ONG-ului meu” si-a desemnat astazi castigatorii.

Astfel, cele mai bune spoturi sau serii de fotografie, care spun povestea unei organizatii, au fost rasplatite cu premii high-tech oferite de Microsoft. Parteneriatul strategic cu Trilulilu a facut ca acest proiect sa se bucure de un canal dedicat de upload. Bilantul excelent al primei editii ne-a determinat sa planuim o noua initiativa, care sa duca mai departe discutia despre storytelling digital si importanta sa in viata unui ONG.

Juriul competitiei a fost si el unul exceptional, format din specialisti si pasionati de storytelling si continut multimedia: Toader Paun, jurnalist si specialist new media, Dorin Moldoveanu si Stefan Nita, o echipa de tineri regizori, Cristian Lupsa, editor “Decat o Revista”, Bogdan Dinca, fotograf, Hanno Hofer, regizor si membru fondator “Mai Mult Verde”, Irina Negrila, reprezentant “Lume Buna” si Eugen Erhan, co-creator “Fredo&Pid’Jin” webcomics. Acesta a decis ca cele mai bune povesti ale organizatiilor din Romania sunt urmatoarele:

Premiul III, Povestea “Fundatiei PACT”: http://www.trilulilu.ro/FundatiaPACT/ff8df6de4ba4cc?canal=techsoup-romania

Premiul II, Povestea “Habitat for HumanityCluj”:

http://www.trilulilu.ro/techsoup/eacc3e8b2a5ad7?canal=techsoup-romania

Premiul I, Povestea “Samusocial”:

http://www.trilulilu.ro/techsoup/a3b15912eb3a27?canal=techsoup-romania&emisiune=povestea-digitala-a-organizatiei-mele

S-au acordat si doua premii speciale: regizorii Dorin Moldoveanu si Stefan Nita si-au pus la dispozitie serviciile pentru a crea un spot care sa spuna povestea organizatiei “Centrul Ratiu pentru Democratie”, iar Bogdan Dinca va realiza o serie de fotografii pentru organizatia “Komunitas”.

Ii felicitam pe castigatori si pe ceilalti concurenti, pentru care competitia nu a luat sfarsit aici: dat fiind faptul ca multe dintre materialele primite au fost foarte creative si bine realizate, am hotarat ca la faza internationala a competitiei sa trimitem toate spoturile si seriile de fotografie care au respectat regulamentul oficial. Astfel, tara noastra va fi reprezentata de 24 de organizatii, aproape o treime din numarul total al inscrierilor. Le uram mult succes in continuare si le multumim pentru eforturile depuse. Multumirile noastre merg si catre partenerii nostri: Trilulilu, Microsoft, Lume Buna si catre echipa extraordinara care ne-a facut onoarea de a juriza competitia.

DespreTechSoup Romania

TechSoup Romania face parte din programul de donatii tehnologice TechSoup Global, prin care donator important ca Microsoft si Cisco furnizeaza produse tehnologice ONG-urilor din intreaga lume. Cum puteti beneficia de donatii tehnologice? Doar inregistrandu-va organizatia si plasand o comanda pe portalul nostru: http://www.techsoup-romania.org/user/register. Pentru intrebari si detalii, ne puteti contacta la adresa: pr@techsoup-romania.org.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.