Cel mai spectaculos eveniment de construcţie din România: Big Build 2011

1

Habitat for Humanity (Habitat pentru Umanitate), alături de sistemul ONU în Bucureşti sunt organizatorii celui mai spectaculos eveniment de construcţie din România: Big Build 2011.

Între 3 şi 7 octombrie, 250 de voluntari români şi străini vor construi de la fundaţie până la acoperiș 10 case unifamiliale în  doar 5 zile, în comuna Bălțești, județul Prahova. Evenimentul extraordinar celebrează „Ziua mondială a habitatului” desemnată de ONU şi sărbătorită în fiecare an în prima zi de luni din octombrie.

Este al treilea an la rând în care Habitat for Humanity organizează Big Build în România, dar este prima dată cand locaţia aleasă se afla în apropiere de Bucureşti.

De cele zece case, ce se vor construi cu ajutorul voluntarilor, vor beneficia 10 familii sărace şi marginalizate din Bălţeşti, judeţul Prahova. Familiile beneficiare vor lucra alături de voluntari şi au contribuit deja cu sute de ore de voluntariat la pregătirea evenimentului.

Big Build va începe în dimineaţa zilei de 3 octombrie 2011, la ora 08:00 pe şantierul din comuna Bălţeşti, sat Izeşti, la cca. 25 de km de Ploieşti şi se va încheia pe 7 octombrie 2011, la ora 14.30, după inaugurarea celor 10 case construite.

Mai multe informatii aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.