Cel mai mare proiect de ecologizare din istoria Romaniei?

3

Vrei o Românie mai curată, mai civilizată şi mai responsabilă faţă de mediu? A venit momentul în care această dorinţă devine realitate! Ecologizarea României se pune la cale!

LET’S DO IT, ROMANIA!

Organizaţiile de mediu vor să realizeze cel mai mare proiect de ecologizare din istoria României!

Mai multe organizaţii neguvernamentale de mediu din România vor să realizeze o amplă acţiune de ecologizare, similară celei derulate în Estonia anul trecut, ce vizează eliminarea unui număr cât mai mare de deşeuri, a anunţat preşedinta EcoAssist, Liana Buzea, unul dintre iniţiatori. După modelul Estoniei, care şi-a curăţat natura de 10.000 de tone de deşeuri într-o singură zi, ONG-urile de mediu din România se vor coaliza într-o acţiune de anvergură. Modelul care va fi aplicat în România este cel al proiectului naţional eston „Let’s Do It 2008„, prin care în 3 mai 2008 s-au implicat 50.000 de cetăţeni, toţi operatorii de salubritate, numeroase persoane publice, trusturile de presă, operatorii de telefonie mobilă şi majoritatea autorităţilor locale şi centrale”, a explicat Liana Buzea.” conform articolului publicat de realitate.net

„Acţiunea ar putea avea loc în primăvara lui 2010, probabil tot prin luna mai, dacă lucrurile decurg cum trebuie. În prezent, organizaţiile de mediu au demarat procedurile prin lansarea unui apel public privind alăturarea la cel mai mare proiect ecologic din România. Pe parcursul următoarelor luni acestea vor căuta cei mai talentaţi oameni din programare, orientare în spaţiu, comunicare şi PR, coordonare a voluntarilor, artă, afaceri, medicină, avocatură, apărare etc., precum şi cei mai aprigi ecologişti.”

Continuarea pe realitatea.net

(foto Florin Ghindă, Bucureşti, 2008)

blocuri-gri

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. Pingback: Twitted by RomaniaPozitiva

  2. avatar

    Foarte interesanta initiativa si e bine ca avem si experienta similara anterioara dupa care ne putem ghida. Cum putem sa ne implicam organizatiile pe care le reprezentam in acest program?

    Multumesc!

  3. Pingback: Let`s Do It Romania, marea curatenie! - RomaniaPozitiva

Comentează