Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai mare proiect de ecologizare din istoria Romaniei?

3

Vrei o Românie mai curată, mai civilizată şi mai responsabilă faţă de mediu? A venit momentul în care această dorinţă devine realitate! Ecologizarea României se pune la cale!

LET’S DO IT, ROMANIA!

Organizaţiile de mediu vor să realizeze cel mai mare proiect de ecologizare din istoria României!

Mai multe organizaţii neguvernamentale de mediu din România vor să realizeze o amplă acţiune de ecologizare, similară celei derulate în Estonia anul trecut, ce vizează eliminarea unui număr cât mai mare de deşeuri, a anunţat preşedinta EcoAssist, Liana Buzea, unul dintre iniţiatori. După modelul Estoniei, care şi-a curăţat natura de 10.000 de tone de deşeuri într-o singură zi, ONG-urile de mediu din România se vor coaliza într-o acţiune de anvergură. Modelul care va fi aplicat în România este cel al proiectului naţional eston „Let’s Do It 2008„, prin care în 3 mai 2008 s-au implicat 50.000 de cetăţeni, toţi operatorii de salubritate, numeroase persoane publice, trusturile de presă, operatorii de telefonie mobilă şi majoritatea autorităţilor locale şi centrale”, a explicat Liana Buzea.” conform articolului publicat de realitate.net

„Acţiunea ar putea avea loc în primăvara lui 2010, probabil tot prin luna mai, dacă lucrurile decurg cum trebuie. În prezent, organizaţiile de mediu au demarat procedurile prin lansarea unui apel public privind alăturarea la cel mai mare proiect ecologic din România. Pe parcursul următoarelor luni acestea vor căuta cei mai talentaţi oameni din programare, orientare în spaţiu, comunicare şi PR, coordonare a voluntarilor, artă, afaceri, medicină, avocatură, apărare etc., precum şi cei mai aprigi ecologişti.”

Continuarea pe realitatea.net

(foto Florin Ghindă, Bucureşti, 2008)

blocuri-gri

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. Pingback: Twitted by RomaniaPozitiva

  2. avatar

    Foarte interesanta initiativa si e bine ca avem si experienta similara anterioara dupa care ne putem ghida. Cum putem sa ne implicam organizatiile pe care le reprezentam in acest program?

    Multumesc!

  3. Pingback: Let`s Do It Romania, marea curatenie! - RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.