Cel mai bun cercetator din lume intr-un domeniu al matematicii, profesorul Daniel Breaz!

0

Am aflat de la Lume Buna ca un profesor roman va primii anul acesta titlul de cel mai bun cercetator din lume intr-un domeniu al matematicii – teoria geometrica a functiilor -, cercetatorul roman fiind selectat din aproape 4.500 de matematicieni din intreaga lume.

Daniel Breaz este profesor al Universitatii “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia. Potrivit Mediafax, „profesorul universitar dr. Daniel Breaz a declarat, luni, că a primit, recent, din partea Institutului de Cercetare pentru Ştiinţe Matematice din cadrul Universităţii Kyoto, din Japonia, invitaţia de a i se decerna premiul de cel mai bun cercetător din lume al anului 2009 în teoria geometrică a funcţiilor.”

(foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează