Cea mai tare caravană vine acum în orașul tău!

0

Salut! Știi care e noul ecotrend ȋn 2015? Să ai EcoAtitudine!

Dacă deja faci parte din gaşca noastră, atunci trebuie să afli că Infomediu Europa ȋmpreună cu Terra, mascota EcoAtitudine, au dat startul celei de-a VI-a ediții a celei mai importante campanii de educație ecologică şi mediu din țară!

În perioada 26 martie – 13 noiembrie 2015, peste 120 000 de elevi și profesori din 103 şcoli, vor colecta selectiv deşeuri din hȃrtie, carton, plastic, PET, aluminiu şi se vor juca de-a supereroii, actorii şi reporterii.

Campania va ajunge cu sprijinul New Kopel Group în 20 de orașe din țară: Arad, Bacău, Bistrița, Braşov, Bucureşti, Buzău, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Focşani, Iaşi, Ilfov, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Satu-Mare, Tȋrgu-Mureş, Timişoara şi Zalău.

afis 70x100

Vor fi 9 luni bestiale, pline cu EcoAtitudine!

Și-ți mai spun ceva, dar e surpriză pentru puști, așa că n-ai voie s-o divulgi. Terra și toți prietenii ei vor pleca între 4 mai și 3 iunie în caravana EcoAtitudine, să îi cunoască pe toți copiii frumoși care s-au înscris în proiect. Facem poze și documentăm tot! O să ne vedeți pe Facebook! Și pe lângă asta, ne vedeți și pe plasmele din toate Cinema City-urile din țară! Că doar suntem parteneri! Iar vestea cea mare vine de la Kaufland, unul din cei mai importanți retaileri din țară, care s-a alăturat campaniei și este partenerul oficial al puștilor cu EcoAtitudine!

In 2015 și tu vei fi unul din supereroii campaniei! Ți-o promit puștii cu EcoAtitudine!

Mai multe informații pe www.ecoatitudine.eu și www.facebook.com/ecoatitudineoficial.

Campania EcoAtitudine este realizată de către Asociația Iris Terra Green în parteneriat cu Grupul European de Presă REPORTER, sub patronajul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.