Cea mai mare fabrica PepsiAmericas din Europa in Romania!

0

O veste bună pentru economia românească, cu atât mai mult cu cât vremurile nu sunt foarte favorabile! Una din cele mai mari companii producătoare de băuturi răcoritoare la nivel mondial va deschide in România cea mai mare fabrică din Europa a concernului!

„PepsiAmericas, una dintre cele mai importante companii producătoare de băuturi răcoritoare la nivel mondial, va deschide, în septembrie, o noua fabrică în România, în urma unei investiţii de 150 de milioane de dolari, potrivit NewsIn. Fabrica din Dragomireşti, judetul Ilfov, va fi cea mai mare unitate de producţie din Europa a companiei, având o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi.”

Articolul complet este pe hotnews.ro

Şi site-ul wall-street.ro prezintă informaţii despre acest subiect.

(foto: Florin Ghindă, iunie 2009)

made-in-romania

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează