Cea mai mare din ultimii 7 ani!

0

 

Producţia de porumb a crescut cu 26% în 2011 faţă de 2010, fiind cea mai mare din ultimii şapte ani, scrie Bloomberg, citând statistici ale Ministerului Agriculturii.

Fermierii au recoltat 11,4 milioane de tone de porumb anul trecut, aceasta fiind cea mai mare recoltă din 2004, când s-au adunat 14,6 milioane de tone.

Citiţi mai mult pe EVZ.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează