Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, la start!

0

În perioada 12 aprilie – 11 iunie în cadrul „Bucurie în Mișcare”, campanie a Asociației 11even susținută de Kaufland România, organizatorii îi invită pe toți cei care iubesc mișcarea la o provocare extraordinară, aceea de a strânge împreună „1 Milion de secunde de mișcare”.

banner comunicat 1 milion (1)

Fie că e vorba de joaca dintre părinte și copil, de dans, de alergare, înot sau fitness, de sport individual sau de echipă, de mișcare în aer liber sau în interior, ambițioasa provocare de anul acesta implică toți utilizatorii de Facebook care doresc să-și aducă contribuția la strângerea celor „1 Milion de secunde de mișcare”.

Lansăm acum provocarea noastră, ”1 Milion de secunde de mișcare”, care este parte integrantă a proiectului „Bucurie în Mișcare România”. Dorim să implicăm cât mai mulți oameni în campania 1 Milion de secunde de mișcare”, nu doar pe cei care iubesc să facă sport și să se joace în aer liber, ci și pe cei care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general. Suntem siguri că ideea noastră va prinde contur și se va materializa doar prin implicarea tuturor. Cu ajutorul acestei provocări, ne dorim ca proiectul nostru de suflet, “Bucurie în Mișcare”, aflat anul acesta la cea de-a 6-a ediție, să fie și mai cunoscut și apreciat. Îi invităm pe toți cei care sunt pro #IubescMiscarea să se alature campaniei noastre!”, a declarat Paula Șipoș, coordonator național „Bucurie în Mișcare România”.

Fiecare participant în provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare” va putea contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Pentru a putea fi incluse în provocare, clipurile vor trebui încărcate pe paginile personale sau de companie folosind o aplicație dedicată care contorizează secundele, însoțite de hastag-ul #IubescMiscarea, în perioada 12 aprilie-11 iunie 2017.

Aplicaţia este disponibilă aici: http://bucurieinmiscare.ro/iubesc-miscarea/

Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare sau pe pagina oficială de Facebook.

Cele mai interesante și hazlii filmări vor fi premiate săptămânal cu brățări de fitness tricouri și rucsaci.

În perioada 12 mai – 4 iunie 2017, Asociația 11even alături de compania Kaufland România îi invită la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, pe toți locuitorii din Arad, Craiova, Petroșani, Târgu Jiu, Deva, Făgăraș, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Botoșani, Timișoara, Zalău, Bacău, Cluj-Napoca, Galați și Piatra Neamț.

“Bucurie în Mișcare” este o platformă care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Astfel, în cadrul fiecărui din cele 16 festivaluri vom regăsi următoarele zone pregătite pentru toți cei care iubesc mișcarea:

  1. Caravana “Jocurile copilăriei”;
  2. Cros-ul Bucurie în Mișcare;
  3. Zona de jocuri și concursuri pentru copii și familie – badminton, tir cu arcul, fotbal target, slow biking, ski pe asfalt, etc.;
  4. Zona de competiții sportive – fotbal, streetball, volei, tenis de masă, etc.;
  5. Scena cu demonstrații sportive, fitness și dans;
  6. Zona cu jocuri de team-building;
  7. Zona cu meșteșuguri;
  8. Zona cu bunătăți de toate felurile;
  9. Zona de relaxare și board-games pentru tineri;
  10. Zona „Reciclăm și ne jucăm”.

În toate aceste orașe, în cadrul evenimentelor Bucurie în Mișcare, toți cei care au luat parte la provocarea 1 milion de secunde de mișcare pot să primească una din cele 20.000 de brățări #IubescMișcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mișcării din țara noastră.

Agenda evenimentelor din acest an este următoarea:

12-14 mai: Arad, Craiova, Petroșani, Târgu Jiu;

19-21 mai: Deva, Făgăraș, Ploiești, Râmnicu Vâlcea;

26-28 mai: Baia Mare, Botoșani, Timișoara, Zalău;

1-4 iunie: Bacău, Cluj-Napoca, Galați, Piatra Neamț.

Cele 16 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali – oameni și organizații care susțin activ sportul și implicarea în comunitate. Pentru mai multe informații despre campania “Bucurie în Mișcare România” vă invităm să accesați www.bucurieinmiscare.ro sau pagina oficială de Facebook:https://www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania.

Organizator principal Bucurie în Mișcare: Asociaţia 11even  www.11even.ro .

Campanie națională derulată cu sprijinul: Kaufland România www.kaufland.ro

#IubescMiscarea, #BucurieInMiscare, #kauflandsprijina

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.