Cea mai buna teza de doctorat din Olanda!

0

Ştire bună de pe lumebuna.ro

Raluca Marin-Perianu este castigatoarea premiului Christiaan Huygens 2009, decernat in fiecare an pentru cea mai buna teza de doctorat din Olanda in domeniul stiintific. Teza sa de doctorat, intitulata “Wireless Sensor Networks in Motion”, aduce o contributie semnificativa in dezvoltarea tehnologiei informatiei si telecomunicatiilor. Raluca Marin-Perianu va primi premiul in valoare de 10.000 € de la ministrul olandez al educatiei, Ronald Plasterk, in cadrul unei ceremonii oficiale ce va avea loc pe 7 octombrie 2009 in Voorburg, Olanda.

Evenimentul este sponsorizat de IBM, Agentia Spatiala Europeana, De Nederlandsche Bank, ING, Universitatea Utrecht si TNO.

Mai multe informaţii pe lumebuna.ro sau pe hotnews.ro

(foto Florin Ghinda, Street Delivery 2009, Bucuresti)

it

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează