Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea de-a IV-a editie a Galei Premiilor Participarii Publice va avea loc pe 25 octombrie 2012

0

Anul 2012 a inceput cu proteste in strada. Participarea publica a ajuns astfel in prima linie a stirilor. Oamenii care au iesit din case pentru a protesta demonstreaza ca indiferent de partidul aflat la putere, vocea cetateanului este importanta.

In strada sau prin alte mijloace, exista grupuri de cetateni si organizatii care si-au asumat sa intervina in schimbarea unei decizii publice, in beneficiul semenilor lor: salveaza de la taiere copacii din fata blocului, transforma o groapa de gunoi intr-un loc de joaca pentru copii sau impiedica asfaltarea unui drum national printr-o rezervatie naturala. Si exista si institutii publice care nu asteapta ca cetatenii sa iasa in strada, ci ii invita la masa discutiilor inainte de a hotari.  CeRe ii aplauda an de an pe scena Galei Premiilor Participarii Publice (G3P).

Pe 25 octombrie 2012 va invitam la episodul al IV-lea al Galei, intr-un an ce se anunta interesant pentru participarea publica din Romania. Pentru mai multe detalii despre G3P va invitam sa accesati: www.ce-re.ro/g3p/g3p-2011

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.