Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce mai fac ARTIVIȘTII?

0

Cu o echipă mai mare și un motto ce-i ajută să fie și mai apreciați de către industria creativă – „Îndrăznește să Inspiri!” – simpaticii fondatori de la ARTIVIST și-au reinventat pagina web. Rezultatul este un look mai minimalist, clean și destul de ușor de înțeles. Îi puteți găsi pe www.artivist.ro.

cover_artivist_webpage
Cei 3 membri ce s-au alăturat echipei ARTIVIST sunt:
Barna Nemethi, în calitate de MODERATOR. Barna este instigatorul cultural al conferințelor „Trăiesc din artă! Mit sau realitate? „. Cu un background în fotografie și regie, acesta este unul dintre co-fondatorii fostei agenții Griffon & Swan și al revistei All Hollow.

Silva Helena Schmidt, în calitate de EVENT MANAGER. Silva este actriță și activează atât în teatrul independent cât şi în cel instituționalizat, absolventă a Facultății de Teatru şi Televiziune din Cluj Napoca. A debutat la Teatrul de Nord Satu Mare, îndreptându-se mai apoi spre Teatrul Național Iaşi. Începând cu 2011, a ocupat postul de voice-over la Realitatea TV, păstrând contactul cu teatrul independent. În prezent este colaborator al Teatrului Național Bucureşti.

Și
Elena Isabela Tîrcomnicu, în calitate de ASISTENT MANAGER. Elena este studentă la Academia de Studii Economice, facultatea Relații Economice Internaționale, cu predare în limba engleză. Membră a asociației „Brigada de Voluntari”, a participat și ajutat la organizarea numeroaselor evenimente în care asociația a fost parteneră. Începând cu martie 2016, Elena s-a alăturat mișcării PRO-Artă Artivist, în departamentul de comunicare și relații publice.”

După ce i-am întrebat ce planuri au în desfășurare, am fost surprinși să aflăm că nu stau pe mood-ul artistului clasic ci că cel contemporan își spune cuvântul, deoarece acești 6 creativi au planuri mari, mari, mari! Curajul și îndrăzneala sunt atributele care îi descriu cel mai bine, pentru că la numai 6 luni de la înființarea firmei, artiviștii au în plan să plece prin țară cu așa numitul proiect CARAVANA ARTIVIST B-CAUSE WE LOVE ART!, proiect cultural organizat în parteneriat cu agenția Creionetica. Dar se pare că nu doar vara le va fi ocupată, ci și restul toamnei, deoarece în lunile septembrie și noiembrie vor urma edițiile 3 și 4 ale deja binecunoscutului manifest intitulat „TRĂIESC DIN ARTĂ!”.
Ne bucurăm să vedem tineri cu inițiative mărețe! La cât mai multe, dragilor!
—————————————–
ARTIVIST este mișcarea a trei tineri artiști, visători și activiști ce doresc să redea societății simțul esteticii locale, să educe, să inspire viitoarele generații și, cel mai important, să consume „Fabricat in Romania” prin desfășurarea de activități culturale. Aceasta a fost înființată în luna decembrie a anului 2015 și până în prezent a reușit să aibă impact asupra a sute de viitori artiști debutanți.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.