Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CDj-events.ro dorește să susțină cazuri, asociații, ONG-uri care au nevoie de spoturi, voci sau muzică cu licențe pentru cauze, donații sau suport pentru prevenirea Coronavirus

0

CDj-events.ro dorește să susțină cazuri/asociații/ONG-uri care au nevoie de spoturi, voci sau muzică cu licențe pentru cauze, donații sau suport pentru prevenirea Coronavirus

Cunoasteti cazuri/Asociatii/ONG-uri ce au nevoie de spoturi, voci sau muzica cu licențe pentru cauze, donații sau suport pentru prevenirea Corona virus?

Le facem Gratuit.


Contact : www.CDj-events.ro

Facebook aici: https://www.facebook.com/cdjeventscluj/

Cine sunteți?

O comunitate de artisti si oameni creativi care prestează de la festivaluri și cluburi, la evenimente private, corporate cu producții, remixuri și adaptări realizate la propriul studio de producţii & casa de discuri și până la proiecte internaţionale. Mai exact la noi găsești DJ, MC, Cover bands și artiști care fac tot posibilul ca petrecerea ta să fie cea mai reușită.

De unde a luat naștere ideea?

Totul a început ca o pasiune pentru muzica de calitate, iar mai apoi a luat naștere acest proiect prin care urmărim defapt să împărtășim cu oamenii clipa de a trăi și experiențele noastre prin diferite tipuri de evenimente, petreceri și festivaluri.

#StamAcasa #StaySafe

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.