Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CD–ul caritabil “Inimi pentru alte inimi”

2

Dan Helciug isi incepe cariera solo cu CD – ul caritabil “Inimi pentru alte inimi”

Pentru toti cei indragostiti de flori, fete sau baieti, melodii sau cantareti, Dan Helciug iese la rampa cu o surpriza de proportii. CD-ul “Inimi pentru alte inimi” aduce impreuna nume sonore ale scenei muzicale romanesti si nu numai. Albumul contine piese de dragoste, interpretate in duet unplugged impreuna cu artistii invitati, Bodo, Andra, Nicu Alifantis, Paula Seling, Lu Cozma, Nicola, trupa byron, Zoltan Andras, Alina Cruceru. CD-ul creat sub forma unui omagiu adus iubirii, este unul caritabil, iar veniturile obtinute din vanzarea sa vor fi donate exclusiv Asociatiei Inima Copiilor, ONG non – profit dedicat ajutorarii copiilor cu probleme cardiace. Albumul “Inimi pentru alte inimi” marcheaza o noua etapa in cariera muzicala a lui Dan Helciug, fiind primul sau proiect solo, independent de trupa pe care a consacrat-o, Spitalul de Urgenta. Albumul costa 30 de lei si poate fi comandat chiar de astazi pe CharityGift.ro si,  incepand cu 16 iunie, si din reteaua magazinelor Carturesti.

Dan Helciug a pregatit o surpriza tuturor iubitorilor de muzica buna si de fapte frumoase. Astfel, CD-ul caritabil “Inimi pentru alte inimi” marcheaza inceputul carierei solo pentru artistul binecunoscut publicului roman. In spiritul actelor caritabile initiate anul trecut (cand trupa Spitalul de Urgenta a adoptat Asociatia Charity Gift) Dan Helciug, impresionat de suferinta copiilor cu afectiuni cardiace, a decis sa – i ajute, impreuna cu prietenii sai cantareti. Astfel s-a nascut ideea unui album special, creat exclusiv in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, care sprijina copiii cu afectiuni cardiace. Toate veniturile provenite din vanzarea acestuia vor fi donate acestei asociatii. Nu intamplator CD-ul poate fi gasit pe www,charitygift.ro, magazinul online in cadrul caruia fiecare produs contine o donatie.

CD-ul “Inimi pentru alte inimi” contine piese de dragoste, unele compuse chiar de Dan Helciug. Pe langa piese cunoscute deja publicului, acesta contine melodia “ Deja Vu (Azi e ziua ta)”, pe care Emil Chican a compus-o  special pentru acest album. Artistul interpreteaza toate melodiile in duet, intr-o maniera acustica, impreuna cu invitatii sai: Bodo. Andra, Nicu Alifantis, Paula Seling, Lu Cozma, Nicola, trupa byron, Zoltan Andras, Alina Cruceru.

Invitati instrumentisti: Emil Chican – chitari acustice, Victor Panfilov – chitari, efecte speciale, Catalin Dalvarea – tobe, Marcel Logofatu – bass, Marin Cebotari – saxofon, Adrian Chepa – percutii, Viorel Preda – percutii, Andreea Tanislav – vioara, Gabi Stanescu – aranjor viori.

Piesele de pe album sunt:

1-DEJA VU( AZI E ZIUA TA)-muzica-EMIL CHICAN/DAN HELCIUG –    text DAN HELCIUG/voce DAN HELCIUG
2- FLUTURI-muzica,text-DAN HELCIUG/voce DAN HELCIUG
3-CLANDESTIN-muzica,text/DAN HELCIUG/ voce ALINA CRUCERU
4-LUNA IN PICIOARE-muzica DAN HELCIUG/V.PANFILOV  text DAN HELCIUG/voce DAN HELCIUG
5-RAMAI CU MINE-muzica ADRIAN ROMCESCU,text ANDREEA ANDREI- voce ANDRA/DAN HELCIUG
6-LANGA MINE-muzica MIHAI ALEXANDRU,text MIHAI ALEXANDRU/MARIA RENEE SANCHEZ/ voce NICOLA/DAN HELCIUG
7-CE BINE CA ESTI-muzica NICU ALIFANTIS  text NICHITA STANESCU voce NICU ALIFANTIS/DAN HELCIUG
8-NUMAI UNA-muzica DRAGOS   DINCA          text-BOGDAN MARIN  voce/DAN HELCIUG/BODO(BOGDAN MARIN)
9- DACA N-AI FI TU-muzica,text ZOLTAN ANDRAS -voce DAN HELCIUG/ZOLTAN ANDRAS
10-SAY ME DOWN-muzica,text LU COZMA/STEVE ASKEW   voce LU COZMA/DAN HELCIUG
11-UN BAIAT SI O FATA- muzica DAN HELCIUG/SORIN VASILE PEPINO  text DAN HELCIUG   voce PAULA SELING / DAN HELCIUG
12- ANOTHER SHOOTING STAR- muzica,text DAN HELCIUG   voce DAN HELCIUG/LU COZMA
13-METRONOM muzica VICTOR PANFILOV  text ALINA CRUCERU  voce ALINA CRUCERU/ DAN HELCIUG
14-NATURE BOY muzica,text EDEN AHBEZ  voce / DAN HELCIUG

Albumul costa 30 de lei si va fi disponibil incepand cu 16 iunie in reteaua magazinelor Carturesti si pe www.charitygift.ro.

Despre Dan Helciug

Artistul a cunoscut succesul in cadrul trupei “Spitalul de Urgenta”, pe care a creat-o in anul 2000. Dan Helciug a lansat impreuna cu trupa 6 albume, cel mai recent fiind “F.P.S”, un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale.

CD-ul caritabil “Inimi pentru alte inimi” marcheaza o noua etapa pe traseul muzical al artistului, fiind primul sau proiect solo, independent de trupa mentionata.

Site –ul oficial al artistului:
www.danhelciug.ro

Despre Asociatia Inima Copiilor
ONG non – profit dedicate ajutorarii copiilor cu problem cardiace. Cel mai recent proiect derulat de Asociatie este infiintarea unui departament de cardiochirurgie la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.
www.inimacopiilor.ro

Despre Asociatia Charity Gift
Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.
www.charitygift.ro
http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=1282658515&ref=profile
http://www.twitter.com/charitygift_ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. Pingback: Despre arta de a ajuta prin muzica | RomaniaPozitiva

  2. avatar

    13-METRONOM muzica VICTOR PANFILOV text ROMAN VASILACHE voce ALINA CRUCERU/ DAN HELCIUG

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.