Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cauți un coleg de apartament cu care să împarți chiria? Roombuddy.co este noua platformă gratuită care îți vine în ajutor.

0

Cauți un coleg de apartament cu care să împarți chiria? Roombuddy.co este noua platformă gratuită care îți vine în ajutor.

Căutarea unui coleg de cameră potrivit sau a unei camere pe plac poate fi o sarcină extrem de grea, consumatoare de timp și energie. Atunci când locuieși cu persoanele potrivite, nu împarți doar spațiul în care locuiești, ci îți împărtășești și din viața personală. Așadar, aceste persoane pot deveni mai mult decât simpli colegi de apartament, devin prieteni. Roombuddy.co este aici să te ajute să găsești astfel de persoane.

Roombuddy.co este o platformă românească gratuită cu o interfață prietenoasă, care vine în ajutorul celor care își caută coleg de apartament. Înregistrându-te pe această platformă, proprietarii de camere sau cei care își caută coleg de apartament pot posta anunțuri gratuit. Proiectul a fost lansat în luna septembrie a acestui an și au început deja să apară primele postări din orașe universitare, precum București, Cluj, Iași sau Timișoara. Aici, utilizatorii vor putea da detalii generale despre locuința lor precum oraș, adresă, dotări, dar și aspecte personale prin care pot oferi mai multe detalii despre stilul lor de viață, cum ar fi ora trezirii, preferințele culinare, dacă sunt fumători sau dacă acceptă animale de companie.

Prin intermediul acestei platforme, persoanele vor putea să își aleagă colegii în functie de hobby-uri, interese comune, facultatea la care invață și în plus vor avea la final de “cursă” (după terminarea perioadei de conviețuit împreună) un review, ce va ajuta când vei dori să te muți într-un loc nou cu o persoană pe care nu o cunoști. Roombuddy.co se adresează atât studenților și viitorilor studenți, cât și persoanelor care doresc să împartă chiria locuinței cu cineva.

În ceea ce privește planurile pentru viitor, roombuddy.co vrea să adauge mai multe feature-uri care să simplifice procesul de căutare coleg, precum review-uri pentru fiecare utilizator. în care prietenii sau foștii colegi de apartament să spună câteva cuvinte despre experiențele avute cu persoana respectivă. De asemenea, în următorii ani se dorește implementarea în platformă și a unei opțiuni prin care să se ajute studentii sau oamenii străini care vin in România pentru studii sau internship-uri să își găsească cu ușurință coleg de apartament. Totodată, platforma vrea să ajute și românii plecați în străinatate să își găsească compatrioții în vederea închirierii unui apartament, și apoi, extinderea în celelate țări ale lumii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.