Cauti job? Ia te uita ce vesti vin din business!

0

Vesti bune pentru toamna din mediul de business! Cativa angajatori mari anunta campanii si proiecte interesante.

Cora este unul din angajatorii hotarati pentru extindere agresiva in Romania, in vreme ce Huawei Romania, filiala unuia dintre cei mai mari producatori de echipamente de telecomunicatii la nivel mondial, doreste sa deschida un centru de suport global pe piata locala. Potrivit wall-street.ro numarul de angajati ai companiei urmand sa ajunga astfel la 1.500 pana la sfarsitul lui 2014.

Vesti bune si la Slatina. Fabrica de anvelope Pirelli va deveni cea mai mare unitate de profil a companiei din lume, iar la Bucuresti JTI va investi 25 de milioane de euro in extinderea capacitatii de productie a fabricii. Nu in ultimul rand, la Ghimbav, producatorul de componente auto Preh va angaja peste 200 de perosoane, scrie wall-street.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează