CautaEroi.ro si iti cauti job prin retele sociale!

0

CautaEroi.ro este singura aplicatie online din Romania, destinata promovarii anunturilor de angajare, care integreaza cele mai utilizate retele de socializare: Facebook, Twitter, LinkedIn si Google Buzz. CautaEroi.ro se adreseaza atat angajatorilor cat si candidatilor, oferind o gama variata de aplicatii software care faciliteaza procesul de recrutare in mediul online.

Sursa: comunicatedepresa.ro

CautaEroi.ro isi propune sa inlature barierele din comunicarea candidat – angajator, adoptand un sistem de recrutare mai apropiat de viitorii angajati. Candidatii pot dialoga cu actualii angajati ai unei companii si pot face schimb de informatii pentru a afla daca se potrivesc mediului organizational. Un grad ridicat de interactiune cu candidatii creste nivelul de interes al acestora si consolideaza o imagine ca anagajator de top. Aplicatia Facebook – CautaEroi, impreuna cu motorul de cautare a job-urilor sunt disponibile tuturor utilizatorilor.

CautaEroi.ro ofera companiilor un pachet de servicii pentru publicarea automata a anunturilor de angajare in mediul online – conturile de Facebook, Twitter, LinkedIn – si centralizeaza CV-urile aplicantilor, axandu-se pe simplificarea si eficientizarea proceselor clasice de recrutare. Site-ul permite companiilor accesul la aplicatii conexe, cum ar fi: Facebook Tab si Site Widget. In plus, propagarea anunturilor de angajare se poate face si prin intermediul profilelor angajatilor actuali, aducand astfel beneficii specifice recomandarilor interne.

Utilizatorii au posibilitatea de a primi atat consultanta cat si suport online permanent, acest aspect face ca aplicatia CautaEroi.ro sa fie accesibila oricui.

CautaEroi.ro isi propune sa devina in scurt timp un site de referinta atat pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, cat si pentru angajatori.

Echipa CautaEroi.ro va fi prezenta la Targul de cariera Angajatori de Top, ce va avea loc la Sala Palatului, Bucuresti, vineri 8 aprilie 2011 orele 10-18 si sambata 9 aprilie 2011 orele 10-17.

Despre Quintessential

In spatele proiectului www.cautaeroi.ro se afla o echipa de profesionisti, programatori – specialisti in web development, si specialisti in resurse umane – pasionati de tot ce inseamna media sociala si interesati de noi metode de recrutare online. Impreuna promovam un mediu deschis, flexibil, prietenos si credem cu tarie in avantajele schimbarii.

www.cautaeroi.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează