Cauta-ti liceu pe AdmitereLiceu.ro!

0

INTUITEXT lansează noul site AdmitereLiceu.ro!

INTUITEXT, divizia de produse educaţionale în format digital a grupului Softwin lansează noul site AdmitereLiceu.ro! Sărbătorind doi ani de la lansare, site-ul AdmitereLiceu.ro îşi schimbă design-ul şi vine în întâmpinarea celor care vor susţine examenul de admitere la liceu cu noi functionalităţi!

Lansat în iunie 2009, portalul are peste 115 000 vizitatori unici pe lună şi aproximativ 600 000 de afişări lunare, adresându-se absolvenţilor de gimnaziu şi părinţilor acestora. În cei doi ani de prezenţă, AdmitereLiceu.ro a oferit o serie de informaţii şi funcţionalităţi valoroase pentru pregătirea admiterii la liceu: mediile la admitere începând cu 2001 şi rezultatele repartizărilor în 2010, numărul de locuri şi specializările oferite de licee. O altă funcţionalitate utilă este aplicaţia de simulare a fişei de înscriere la liceu şi cea de calcul a mediei de admitere, în funcţie de notele la evaluările naţionale şi mediile fiecărui an de gimnaziu.

„De-a lungul timpului, AdmitereLiceu.ro s-a dovedit foarte util pentru viitorii liceeni. Ştim că este un moment important în viaţa unui adolescent, în care se fac primii paşi asumaţi spre o viitoare profesie şi de aceea le venim în întâmpinare cu toate informaţiile de care au nevoie pentru a lua o decizie matură. Ca în toate proiectele Intuitext, ne concentrăm pe utilitate şi pe experienţă relevantă” declară Mariuca Talpeş, CEO Intuitext.

Noul AdmitereLiceu.ro, lansat la începutul lunii iunie, aduce pe lângă o nouă serie de funcţionalităţi şi o schimbare a design-ului, care promite utilizatorilor o navigare mai uşoară.

Astfel, portalul educativ şi-a îmbunătăţit mecanismul de căutare şi cel de formare a topurilor: de acum, topurile liceelor vor putea fi create personalizat, prin combinarea mai multor variabile precum media de admitere, cea de la BAC, rezultatele de la olimpiade, toate grupate pe faze şi discipline.

Absolvenţii de gimnaziu vor fi consiliaţi în legătură cu alegerea liceului prin completarea unui chestionar, în urma căruia vor primi recomandări cu privire la alegerea profilului de liceu potrivit.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează