Cat de creativ poti sa-ti prezinti munca intr-un video de 60 de secunde?

0

TechSoup  ta invita sa incepi noul an cu o provocare. Spune “povestea” organizatiei tale (ONG), prezinta-ti cat mai creativ munca si misiunea intr-un video de 60 de secunde, sau intr-o serie de 5 fotografii, pana pe 28 ianuarie 2011.

Daca va aflati printre primii 3 clasati, veti primi premii high-tech si ne veti reprezenta la competitia internationala, care isi va desemna castigatorii pe 15 februarie 2011.

Formularul de inscriere aici.

Mai multe despre competitie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Succes,
Echipa TechSoup

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează