Castigatorul concursului “O tableta pentru un nume!”

0

Concurs de propuneri pentru denumirea noii platforme online de responsabilitate sociala a Asociatiei “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA)

In total 66 de propuneri de nume au fost primite in cadrul competitiei pentru denumirea noii platforme online de responsabilitate sociala a Asociatiei “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA).

Platforma online este o comunitate de responsabilitate sociala unde persoane si organizatii pun fata in fata  proiecte, cerinte, resurse si expertiza  pentru a-si transforma ideile in proiecte destinate dezvoltarii durabile si reducerii impactului negativ asupra comunitatilor in care actioneaza.

Gasiti aici lista propunerilor primite. Multumim tuturor participantilor pentru implicarea si ideile lor! Iar daca v-a placut ideea platformei, ajutati-ne sa o facem cunoscuta si folosita recomandandu-ne tuturor celor potential interesati.

Si castigatorul este: … … … … … … … … … … … ‘’filantroshop’’ propus de SuperVladiTM pe designinark.com! Felicitari !!! [1]

 

Despre CRCA 

crca

Misiunea Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) este de a promova spiritul civic, educatia, cultura si responsabilitatea in randul populatiei din Romania prin crearea de programe care sa sprijine dezvoltarea culturala si socio-economica a Romaniei.

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) are ca scop promovarea cetateniei active prin crearea de programe si instrumente pentru o mai buna cunostere si exercitare a drepturilor si obligatiilor pe care indivizii le au ca cetateni ai unei tari europene.Credem ca fiecare individ are un rol important in progresul societatii din care face parte.

De aceea, promovarea cetateniei active prin crearea instrumentelor necesare pentru stimularea implicarii active a fiecaruia dintre noi in spatiul public reprezinta cea mai importanta valoare a noastra.

 


[1] Si va invitam sa luati legatura cu noi pentru atribuirea premiului la datele de contact mentionate mai sus.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.