Castigatorul concursului “O tableta pentru un nume!”

0

Concurs de propuneri pentru denumirea noii platforme online de responsabilitate sociala a Asociatiei “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA)

In total 66 de propuneri de nume au fost primite in cadrul competitiei pentru denumirea noii platforme online de responsabilitate sociala a Asociatiei “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA).

Platforma online este o comunitate de responsabilitate sociala unde persoane si organizatii pun fata in fata  proiecte, cerinte, resurse si expertiza  pentru a-si transforma ideile in proiecte destinate dezvoltarii durabile si reducerii impactului negativ asupra comunitatilor in care actioneaza.

Gasiti aici lista propunerilor primite. Multumim tuturor participantilor pentru implicarea si ideile lor! Iar daca v-a placut ideea platformei, ajutati-ne sa o facem cunoscuta si folosita recomandandu-ne tuturor celor potential interesati.

Si castigatorul este: … … … … … … … … … … … ‘’filantroshop’’ propus de SuperVladiTM pe designinark.com! Felicitari !!! [1]

 

Despre CRCA 

crca

Misiunea Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) este de a promova spiritul civic, educatia, cultura si responsabilitatea in randul populatiei din Romania prin crearea de programe care sa sprijine dezvoltarea culturala si socio-economica a Romaniei.

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) are ca scop promovarea cetateniei active prin crearea de programe si instrumente pentru o mai buna cunostere si exercitare a drepturilor si obligatiilor pe care indivizii le au ca cetateni ai unei tari europene.Credem ca fiecare individ are un rol important in progresul societatii din care face parte.

De aceea, promovarea cetateniei active prin crearea instrumentelor necesare pentru stimularea implicarii active a fiecaruia dintre noi in spatiul public reprezinta cea mai importanta valoare a noastra.

 


[1] Si va invitam sa luati legatura cu noi pentru atribuirea premiului la datele de contact mentionate mai sus.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează