Castigatorul concursului “O tableta pentru un nume!”

0

Concurs de propuneri pentru denumirea noii platforme online de responsabilitate sociala a Asociatiei “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA)

In total 66 de propuneri de nume au fost primite in cadrul competitiei pentru denumirea noii platforme online de responsabilitate sociala a Asociatiei “Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa” (CRCA).

Platforma online este o comunitate de responsabilitate sociala unde persoane si organizatii pun fata in fata  proiecte, cerinte, resurse si expertiza  pentru a-si transforma ideile in proiecte destinate dezvoltarii durabile si reducerii impactului negativ asupra comunitatilor in care actioneaza.

Gasiti aici lista propunerilor primite. Multumim tuturor participantilor pentru implicarea si ideile lor! Iar daca v-a placut ideea platformei, ajutati-ne sa o facem cunoscuta si folosita recomandandu-ne tuturor celor potential interesati.

Si castigatorul este: … … … … … … … … … … … ‘’filantroshop’’ propus de SuperVladiTM pe designinark.com! Felicitari !!! [1]

 

Despre CRCA 

crca

Misiunea Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) este de a promova spiritul civic, educatia, cultura si responsabilitatea in randul populatiei din Romania prin crearea de programe care sa sprijine dezvoltarea culturala si socio-economica a Romaniei.

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa (CRCA) are ca scop promovarea cetateniei active prin crearea de programe si instrumente pentru o mai buna cunostere si exercitare a drepturilor si obligatiilor pe care indivizii le au ca cetateni ai unei tari europene.Credem ca fiecare individ are un rol important in progresul societatii din care face parte.

De aceea, promovarea cetateniei active prin crearea instrumentelor necesare pentru stimularea implicarii active a fiecaruia dintre noi in spatiul public reprezinta cea mai importanta valoare a noastra.

 


[1] Si va invitam sa luati legatura cu noi pentru atribuirea premiului la datele de contact mentionate mai sus.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.