Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castigatorul concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2014

0

Juriul Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2014”, compus din criticii MARINA CONSTANTINESCU, DAN C. MIHĂILESCU şi MARIAN POPESCU,  a decis să reţină în Selecţia Finală următoarele piese:

uniter1. TIMPUL NEBUNILOR de Stela Giurgeanu

2. DRAGOSTE ÎN VREMEA LUI KOCH de Olga Delia Mateescu

3. BLANA LEOPARDULUI de Mihai Octavian Ioana

4. RINGHISPIL (CARUSEL) de Kincses Elemèr

Dintre acestea, Juriul a hotărât să desemneze câştigătoare piesa:

TIMPUL NEBUNILOR de Stela Giurgeanu

Precizăm că piesa a fost înscrisă în Concurs fără titlu, pe baza Motto-ului de pe pagina de gardă, iar titlul a fost precizat ulterior de autoare şi în acordul unanim al juriului.

Programul Piesa Anului al Uniunii Teatrale din România – UNITER se desfăşoară sub egida şi cu sprijinul Casei Regale a României. Premiul va fi oferit în seara Galei Premiilor UNITER ce se va desfăşura pe scena Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, în 25 mai 2015, iar Editura UNITEXT a UNITER va publica un volum cu piesa câştigătoare.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.