Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CASTIGATORII premiilor Salonului National de Fotografie Turistica!

0

S-au decernat premiile Salonului National de Fotografie Turistica!

Luni, 21 mai 2012, Fundatia Amfiteatru si revista Vacante si Calatorii au premiat in Pasajul Universitate castigatorii concursului Salonul National de Fotografie Turistica.

Castigatorii editiei a XV-a a Salonului Foto sunt:

Marele Premiu – Viscol urban, realizata de Catana Cristian-Alexandru

Premiul publicului – Puterea contrastului, realizata de Epure Bogdan

Categoria Natura si biodiversitate

Premiul I – Din poveste, realizata de Scraba Decebal

Premiul II – Neguri si lumina, realizata de Gabor Tiberiu Calin

Premiul III – Apus de soare, realizata de Turtoi Bogdan

Categoria Oameni si mestesuguri

Premiul I – Mestesugul fierului, realizata de Puraci Sebastian

Premiul II – Fuiorul, realizata de Borcea Daniela

Premiul III – Note pe portativ, realizata de Bajan Sorin

Categoria Pulsul comunitatilor

Premiul I – Viscol urban, realizata de Catana Cristian-Alexandru

Premiul II – Inceput de martie, realizata de Ilie Florentiu

Premiul III – Orasul fantomatic, realizata de Bajan Sorin

Categoria Identitati, evenimente si expresii culturale

Premiul I – Miscare in linii, realizata de Bardac Dragos Mihai

Premiul II – Liniste, realizata de Turtoi Bogdan

Premiul III- Loc pentru rugaciune, realizata de Cirja Ionut

Categoria Traditie in spatiu modern

Premiul I – Mozaic, Sibiu, realizata de Bardac Dragos Mihai

Premiul II – Uratorii la oras, realizata de Dascalu Armand

Premiul III – Arhitectura de-atunci si de azi, realizata de Catana Cristian-Alexandru

Categoria Experiente responsabile

Premiul I – Privind peste zari, realizata de Gabor Tiberiu Calin

Premiul II – Sunete, realizata de Borcea Daniela

Premiul III – Depasirea, realizata de Borcea Daniela

Categoria Viata la sat

Premiul I – Sfarsit de iarna, realizata de Cirja Ionut

Premiul II – E noapte peste sat, realizata de Cirja Ionut

Premiul III – Ninsori grele, realizata de Filipas Ioana

Festivitatea de premiere a Salonului National de Fotografie Turistica a fost prezentata de dl Cristian Hristea, redactor sef al revistei Vacante si Calatorii, si de dl Ionut Hrenciuc, fotograf profesionist si membru al juriului.

In perioada 21-30 mai 2012, in Pasajul Universitatii vor putea fi admirate cele mai bune 400 de fotografii dintre cele peste 3000 inscrise in concurs. Fotografiile se incadreaza in tema generala a concursului, “Romania: turismul responsabil in imagini!”, respectand cele sapte categorii de concurs: Natura si biodiversitate; Oameni si mestesuguri; Pulsul comunitatilor; Identitati, evenimente si expresii culturale; Traditie in spatiu modern;  Experiente responsabile; Viata la sat.

In cadrul Salonului Foto poate fi vizitata expozitia de fotografii a lui Adrian Petrisor, castigatorul Marelui Premiu din cadrul editiei a XIV-a a Salonului National de Fotografie Turistica.

Premiile concursului Salonul National de Fotografie Turistica au fost oferite de SPONSORII evenimentului: Editura Casa, Editura Corint si Editura Litera; RGB Photography; Pensiunea Gradina Ursului, Zarnesti; Pensiunea Casa Soarelui, Sovata; Pensiunea Camvas Inn, Sighetu Marmatiei; Pensiunea Casablanca, Reghin; Pensiunea Ema, Caransebes; Pensiunea Casa Afetelor, Neamt; Pensiunea Ruby’nn, Vatra Dornei.

Sponsorul principal al evenimentului: PPB Tipografie si Publicitate

Partener media principal: Travel MIX

Parteneri media: revista VIP, BadorGood.com, comunitatefoto.ro, romaniapozitiva.ro, Foto Magazin, Clubulfoto.com, Photo Magazine, DordeDuca, photomaniacs.ro.

Mai multe detalii gasiti si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/vacantesicalatorii

Eveniment organizat cu sprijinul A.R.T.E., sub egida Programului Amfiteatrul pentru Turismul Responsabil.

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.