Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castigatorii premiilor European Language Label 2009!

0

European Label – Certificatul European pentru proiecte din domeniul predarii si invatarii limbilor straine – este o initiativa a Comisiei Europene care isi propune sa evidentieze si sa recompenseze cele mai inovatoare si creative proiecte din acest domeniu. Lansata in anul 1998 in tarile membre ale Uniunii Europene, actiunea s-a bucurat de un real succes, fapt ce a determinat Comisia Europeana sa o extinda si in tarile aflate in curs de aderare.

European Label in Romania.

Proiectele selectionate primesc un certificat semnat de Comisarul European pentru Educatie, Formare, Cultura si Multilingvism, si de Ministrul Educatiei si Cercetarii din tara noastra. Descrierea proiectelor premiate se gaseste in sectiunea Informatii utile aici.

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP)  faciliteaza accesul la alternative europene de invatare continua si activa. Pentru fiecare!

Premiile European Language Label 2009

1.Fundatia EuroEd Iasi – Autonomous Language Learning
2.Colegiul economic Buzau – Enhancement in Teaching and Learning Computers and Language Skills
3.Colegiul National „Mihai Viteazul” Turda – United Cultures of Transylvania – Cross-cultural Awareness Workshop in English
4.Colegiul „Liviu Rebreanu” Bistrita – Putting Romania on the Map
5.Colegiul Economic „Ion Ghica” Dambovita – Between the Lines
6.Colegiul Economic „Emanuil Gojdui” Hunedoara – Take Shape Share: The European Repository Project
7.Colegiul National „Andrei Muresanu” Bistrita – Axes Culturels
8.Colegiul National „Liviu Rebreanu” Bistrita – Crossing Cultures Through Multilingual Drama Activities 2006-2010
9.Colegiul National „Roman Voda”, Roman – Arts and Crafts
10.Institutia Prefectului Judetul Braila – Limbile straine – pasaport pentru lumea moderna
11.Liceul Teoretic „Mihail Kogalniceanu” Vaslui – Multimedia E-platform for the democratic learning of foreign languages
12.Colegiul National „Mihai Eminescu” Baia Mare – Higher Quality in Education with Family Support
13.Scoala cu clasele I-VIII Romanesti, Botosani – Action against racism and intra-school violence

Ceremonia va fi organizata in luna martie 2010.
Vezi mai multe detalii la adresa anpcdefp.ro/programe/label/noutati.html

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.