Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castigatorii lunii aprilie din Tara lui Andrei

1

Tara lui Andrei si-a desemnat castigatorii lunii aprilie la proiectele din cele 2 sectiuni: „Orasul tau” si „Orasul Petrom”. Proiectele au fost votate de catre 15899 de cetăţeni ai Tarii lui Andrei in concursul din Orasul tau, respectiv de către 613 angajati Petrom in concursul din Orasul Petrom.

Concursul de proiecte din „Orasul Tau“

In urma cu 5 zile s-a incheiat concursul de proiecte din luna aprilie, in care au fost inscrise 11 initiative ce au concurat pentru obtinerea finantarii de 5.000 de euro, in scopul implementarii proiectului.

Proiectul castigator al lunii aprilie 2010 este „Click pe…Sport!“, propus de Mihaela Prajinariu, in parteneriat cu “Colegiul National A.T. Laurian“ Botosani. Aceasta initiativa a fost cea mai votata de catre comunitate, acumuland 8361 voturi dintr-un total de 15899 voturi inregistrate.

Proiectul isi propune realizarea unei baze sportive in cadrul Colegiului National partener: „amenajarea un teren cu gazon artificial (40/20m) ce va permite practicarea mai multor sporturi: tenis, volei, handbal. Se va monta o tabla de sah in aer liber ca o provocare pentru cei care prefera un sport al mintii. Se vor organiza competitii intre clase, intre scoli, intre elevi si profesori, parinti si copii, tineri si seniori in ideea relationarii cu un grup variat de persoane.“

Intra pe taraluiandrei.ro ca sa vezi proiectele de pe locurile 2 si 3.

Concursul de proiecte din „Orasul Petrom“

In luna aprilie 5 proiecte au concurat in competitia din Orasul Petrom si au fost votate de angajatii Petrom pentru a castiga finantarea de 5.000 de euro.

Proiectul castigator al lunii martie este „Amenajare cantina gradinita“, care a inregistrat 304 voturi, dintr-un total de 613 voturi.

Acest proiect a fost propus de catre Adela Baicu, in parteneriat cu „Grup Scolar Industrial Popesti judetul Bihor“ si doreste sa „amenajeze spatiului destinat prepararii hranei pentru copiii dintr-o gradinita cu program prelungit din comuna Popesti, judetul Bihor.“

Intra pe taraluiandrei.ro ca sa vezi proiectele de pe locurile 2 si 3.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.