Castigatorii lunii aprilie din Tara lui Andrei

1

Tara lui Andrei si-a desemnat castigatorii lunii aprilie la proiectele din cele 2 sectiuni: „Orasul tau” si „Orasul Petrom”. Proiectele au fost votate de catre 15899 de cetăţeni ai Tarii lui Andrei in concursul din Orasul tau, respectiv de către 613 angajati Petrom in concursul din Orasul Petrom.

Concursul de proiecte din „Orasul Tau“

In urma cu 5 zile s-a incheiat concursul de proiecte din luna aprilie, in care au fost inscrise 11 initiative ce au concurat pentru obtinerea finantarii de 5.000 de euro, in scopul implementarii proiectului.

Proiectul castigator al lunii aprilie 2010 este „Click pe…Sport!“, propus de Mihaela Prajinariu, in parteneriat cu “Colegiul National A.T. Laurian“ Botosani. Aceasta initiativa a fost cea mai votata de catre comunitate, acumuland 8361 voturi dintr-un total de 15899 voturi inregistrate.

Proiectul isi propune realizarea unei baze sportive in cadrul Colegiului National partener: „amenajarea un teren cu gazon artificial (40/20m) ce va permite practicarea mai multor sporturi: tenis, volei, handbal. Se va monta o tabla de sah in aer liber ca o provocare pentru cei care prefera un sport al mintii. Se vor organiza competitii intre clase, intre scoli, intre elevi si profesori, parinti si copii, tineri si seniori in ideea relationarii cu un grup variat de persoane.“

Intra pe taraluiandrei.ro ca sa vezi proiectele de pe locurile 2 si 3.

Concursul de proiecte din „Orasul Petrom“

In luna aprilie 5 proiecte au concurat in competitia din Orasul Petrom si au fost votate de angajatii Petrom pentru a castiga finantarea de 5.000 de euro.

Proiectul castigator al lunii martie este „Amenajare cantina gradinita“, care a inregistrat 304 voturi, dintr-un total de 613 voturi.

Acest proiect a fost propus de catre Adela Baicu, in parteneriat cu „Grup Scolar Industrial Popesti judetul Bihor“ si doreste sa „amenajeze spatiului destinat prepararii hranei pentru copiii dintr-o gradinita cu program prelungit din comuna Popesti, judetul Bihor.“

Intra pe taraluiandrei.ro ca sa vezi proiectele de pe locurile 2 si 3.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.