Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castigatorii Galei Oameni pentru Oameni 2010

0

Castigatorii Galei Oameni pentru Oameni 2010 sunt:

  • Cea mai buna campanie de voluntariat public – Crucea Roşie din Romania pentru  „Banca de alimente”. Peste 5.600 de familii ajutate si peste 77 de tone de alimente adunate.
  • Cel mai de impact proiect de implicare sociala al unui IMM în comunitate – Baneasa Shopping City pentru campania care a strans peste 14.500 de euro şi a ajutat 500 de copii din familii dezavantajate ,
  • Premiul pentru cel mai bun program de cause-related marketing – de Elan Trio SRL prin implementarea „Cardului comunitar”, o modalitate unica prin care cetaţenii din Odorheiul Secuiesc pot sprijini comunitatea locala.
  • Premiul pentru cel mai bun coordonator de atragere de fonduri doamnei Laura Iosub de la Fundaţia Hospice – Casa Speranţei.
  • Cel mai bun program de voluntariat corporatist – „Gift Matching”al UniCredit Ţiriac Bank, un program ce a adunat 150.000 de euro pentru 11 organizaţii non-profit şi a creat un sistem exemplar de mobilizare şi implicare a angajatilor.
  • Cel mai bun program comunitar al unei companii. Este programul „Spaţii Verzi 2009”, iniţiat şi derulat de MOL Romania, un program ce a implicat peste 27.000 de membri ai comunitaţilor locale şi a finanţat 59 de proiecte de mediu.
  • Cea mai buna campanie de atragere de fonduri – „Adopta o Şcoala” , iniţiat de Asociaţia „Ovidiu Rom”. 86.000 de euro stransi  în cadrul unui eveniment caritabil si 4 şcoli au fost „adoptate” de companii.

Lista completa este pe stiriong.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.