Castigatorii Galei Oameni pentru Oameni 2010

0

Castigatorii Galei Oameni pentru Oameni 2010 sunt:

  • Cea mai buna campanie de voluntariat public – Crucea Roşie din Romania pentru  „Banca de alimente”. Peste 5.600 de familii ajutate si peste 77 de tone de alimente adunate.
  • Cel mai de impact proiect de implicare sociala al unui IMM în comunitate – Baneasa Shopping City pentru campania care a strans peste 14.500 de euro şi a ajutat 500 de copii din familii dezavantajate ,
  • Premiul pentru cel mai bun program de cause-related marketing – de Elan Trio SRL prin implementarea „Cardului comunitar”, o modalitate unica prin care cetaţenii din Odorheiul Secuiesc pot sprijini comunitatea locala.
  • Premiul pentru cel mai bun coordonator de atragere de fonduri doamnei Laura Iosub de la Fundaţia Hospice – Casa Speranţei.
  • Cel mai bun program de voluntariat corporatist – „Gift Matching”al UniCredit Ţiriac Bank, un program ce a adunat 150.000 de euro pentru 11 organizaţii non-profit şi a creat un sistem exemplar de mobilizare şi implicare a angajatilor.
  • Cel mai bun program comunitar al unei companii. Este programul „Spaţii Verzi 2009”, iniţiat şi derulat de MOL Romania, un program ce a implicat peste 27.000 de membri ai comunitaţilor locale şi a finanţat 59 de proiecte de mediu.
  • Cea mai buna campanie de atragere de fonduri – „Adopta o Şcoala” , iniţiat de Asociaţia „Ovidiu Rom”. 86.000 de euro stransi  în cadrul unui eveniment caritabil si 4 şcoli au fost „adoptate” de companii.

Lista completa este pe stiriong.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează