Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Câștigătorii concursului Power to the Poster

0

Designerii și ONGiștii au răspuns provocării de a-și înscrie un afiș în competiția Power to the Poster, pentru cel mai bun afiș activist. Concursul s-a încheiat pe 25 august și am selectat 20 cele mai originale și creative idei, care militează pentru schimbare.

6

Câștigători sunt:

  1. Loredana_Bulgaru: O altfel de surpriză
  2. Rosu-Gutman Daniel: Car cu boi
  3. DEDA: Immigration
  4. FDSC: Tu vrei revoluție
  5. Fundatia Motivation Romania: Break Isolation Spin the Wheels

6. Gala Societatii Civile: Binele o duce rău în România

7. Caritas: Aprinde o stea pentru comunitatea ta, fii solidar cu cei aflați în dificultate!

8. Fundatia Extra Art: Aprinde imaginația

9. Fundatia Noi Orizonturi: In fiecare ghiozdan se ascunde un costum de super-erou

10. Asociatia Mai Bine: Voluntar pentru Mai Bine

11. Olga Popescu: Find Your Purpose

12. Creatipics: Natura mea nu e mall

13. CARUSEL: Credem în solidaritate. Ziua Mondială Sida.

14. Asociatia FRONT: Marșul Parașutelor

15. Asociația ACCEPT: Luna istoriei LGBT 2016

16. Aura Barboi: Dare to be Different

17. Centrul pentru Inovare Publică: Căutăm cetățeni mai responsabili

18. Cosmin Pop: Artivism Rabbit

19. George Vasiliu: De prin cămine

20. Asociația Română Anti-SIDA: O căciuliță pentru linistea dumneavoastră

Afișele finaliste sunt încărcate pe site-ul www.a4activism.ro.

Proiectul A4Activism se adresează organizațiilor neguvernamentale și designerilor cu scopul de a crea o punte între artele vizuale și cauzele pentru care militează ONG-urile din România. Scopul său este să crească standardele vizuale ale campaniilor din societatea civilă.

Câștigătorii sunt fi premiați în mod egal după cum urmează:

  1. Un workshop la alegere între branding – coordonat de Agenția Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist și design de obiect – coordonat de Asociația D’Avent.
  2. Expunerea celor 20 de afișe în cadrul evenimentului final de pe 30 septembrie, alături de afișe ale campaniilor internaționale, începând cu primul ONG și până astăzi.
  3. Includerea afișelor în albumul A4Activism, care va prezenta o scurtă istorie vizuală a organizațiilor societății civile.
  4. Fiecare câștigător va primi un album A4Activism, dintr-o ediție specială, realizată pe suport reciclat și cu o copertă lucrată manual.
  5. O sedință de consultanță oferită de Agenția Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizației/artistului în mediul online.

Concursul Power to the Poster face parte din proiectul A4Activism inițiat de Agenția Creionetica, în parteneriat cu Artivist și D’Avent și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Român.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.