Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castigatorii concursului NEWCOMERS PADINA FEST 2016 – trupe foarte noi, cu sound-uri fresh si ritmuri bine conturate

0

Concursul Padina FEST 2016 NEWCOMERS s-a incheiat. Eligibile pentru concurs au fost 16 trupe, iar pe baza votului publicului s-au calificat pentru etapa finala doar 10 dintre ele, respectiv: Modiwo, Guvid, Harlequin_Jack, Tertip, Trupa Unda, The Youngest of my Sons, Bulletproof Thrash, Fried Friend, STEMA.

Fried Friend. NEWCOMERS PADINA FEST 2016

Juriul format din: Florin Oslobanu (Control Club), Andi Mitroi (Summer Well Festival), DJ HEFE (Coma), Bogdan Serban (RADIO GUERRILLA) si Bianca Boitan-Rusu (Padina Fest) a pariat pe trupe extrem de noi, foarte putin sau deloc cunoscute publicului de festivaluri sau ascultatorilor de radio.

Asadar, voturile juriului au mers catre: The Youngest of my Sons, Paper Magik, Fried Friend si Tertip.

Una dintre trupele aparute recent pe scena romaneasca de indie si rock alternativ, The Youngest of my Sons aduce pentru public o muzica bine conturata, ce trece de la inocenta la melancolie, prin tot spectrul de trairi intense. Melodiile se construiesc pe baza unor idei simple, a elementelor cotidiene traduse in sunet.

paper magik este un proiect inovativ pe piata muzicala din Romania. Mai mult despre oameni si povesti decat doar despre muzica, paper magik transpun in piese care nu pot fi incadrate într-un singur gen muzical cele mai profunde emotii. De aceea, mai bine am spune ca ei canta origami rock, decat sa ne complicam cu definirea unui stil atat de eterogen.

Tertip este o trupa din Brasov infiintata la inceputul anului 2015 de catre Diana Dolcan si George Pandrea. Stilul abordat reprezinta un melange versuri si inflexiuni RnB, beat-uri hip hop si texturi electronice ce confera fiecarei piese o lume si o traire proprie.

Sound-ul Fried Friend poarta atat marca instrumentului acustic sau analogic cat si a sunetului digital condus de sintetizatoare, drum machine-uri, sample-uri, etc. La baza stilul Fried Friend este Rock & Post-Rock Electronic cu accente puternice de DNB.

Abonamentele pentru cele patru zile de festival se pot achizitiona din reteaua MyTicket.ro, Eventim si www.iabilet.ro la pretul de 100 lei.

posterpadina_joi-2

Pentru ziua de joi biletele costa 20 lei si se pot achizitiona exclusiv de la intrarea in zona de festival.

www.padinafest.ro
https://www.facebook.com/padinafest

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.