Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castigatorii concursului de proiecte Scoala lui Andrei!

0

Concursul de proiecte Scoala lui Andrei a ajuns la final. Juriul a ales cele trei echipe care au castigat finantare pentru scoala lor, dupa ce in urma cu o saptamana cetatenii inregistrati pe Tara lui Andrei au ales prin votul lor cele 24 de echipe finaliste.

Castigatorii concursului de proiecte Scoala lui Andrei!

Locul trei a fost adjudecat de Scoala Sam Hoceni , din localitatea HOCENI, judetul Vaslui, cu proiectul CU UN PAS MAI APROAPE DE NATURA. Scoala Sam Hoceni primeste astfel o sponsorizare in valoare de 6.000 de euro pentru dotarea sau amenajarea scolii. Proiectul CU UN PAS MAI APROAPE DE NATURA incearca sa implice pe cei mai tineri reprezentanti ai comunitatii locale in programe de refacere a padurilor zonei, pentru a rezolva degradarea accentuata a terenurilor din comuna: 971 ha (15,13%) au fost afectate de alunecari de teren si 870 ha (13,55%) au fost afectate de eroziunea in adancime.

Scoala care castiga locul 2 la aceasta editie este Scoala Generala Lunca Calnicului din localitatea Lunca Calnicului, judetul Brasov, care a participat cu proiectul „Padurea Prejmer si mlastina eutrofa-valori ale noastre, ale tuturor”  si care primeste astfel o sponsorizare in valoare de 8.000 de euro pentru dotarea sau amenajarea scolii.Proiectul”Padurea Prejmer si mlastina eutrofa-valori ale noastre, ale tuturor”  isi propune, asa cum descriu chiar cei care l-au propus, „Redescoperirea si promovarea Rezervatiei Prejmer si a mlastinii eutrofe atat în comunitate cat si in afara ei in vederea redarii acesteia in circuitul turistic al Zonei Metropolitane Brasov”.

Iar scoala clasata pe primul loc in cadrul concursului Scolii lui Andrei, editia 2010 este Scoala Generala Prejmer din localitatea Prejmer, judetul Brasov, care a participat cu proiectul APA CURATA SI SFINTITOARE   Scoala Generala Prejmer primeste astfel o sponsorizare in valoare de 10.000 de euro pentru dotarea sau amenajarea scolii.

Citeste in Jurnalul Tarii lui Andrei informatii complete despre proiectele castigatoare la editia 2010 a Scolii lui Andrei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.