Castigatorii concursului de proiecte Scoala lui Andrei!

0

Concursul de proiecte Scoala lui Andrei a ajuns la final. Juriul a ales cele trei echipe care au castigat finantare pentru scoala lor, dupa ce in urma cu o saptamana cetatenii inregistrati pe Tara lui Andrei au ales prin votul lor cele 24 de echipe finaliste.

Castigatorii concursului de proiecte Scoala lui Andrei!

Locul trei a fost adjudecat de Scoala Sam Hoceni , din localitatea HOCENI, judetul Vaslui, cu proiectul CU UN PAS MAI APROAPE DE NATURA. Scoala Sam Hoceni primeste astfel o sponsorizare in valoare de 6.000 de euro pentru dotarea sau amenajarea scolii. Proiectul CU UN PAS MAI APROAPE DE NATURA incearca sa implice pe cei mai tineri reprezentanti ai comunitatii locale in programe de refacere a padurilor zonei, pentru a rezolva degradarea accentuata a terenurilor din comuna: 971 ha (15,13%) au fost afectate de alunecari de teren si 870 ha (13,55%) au fost afectate de eroziunea in adancime.

Scoala care castiga locul 2 la aceasta editie este Scoala Generala Lunca Calnicului din localitatea Lunca Calnicului, judetul Brasov, care a participat cu proiectul „Padurea Prejmer si mlastina eutrofa-valori ale noastre, ale tuturor”  si care primeste astfel o sponsorizare in valoare de 8.000 de euro pentru dotarea sau amenajarea scolii.Proiectul”Padurea Prejmer si mlastina eutrofa-valori ale noastre, ale tuturor”  isi propune, asa cum descriu chiar cei care l-au propus, „Redescoperirea si promovarea Rezervatiei Prejmer si a mlastinii eutrofe atat în comunitate cat si in afara ei in vederea redarii acesteia in circuitul turistic al Zonei Metropolitane Brasov”.

Iar scoala clasata pe primul loc in cadrul concursului Scolii lui Andrei, editia 2010 este Scoala Generala Prejmer din localitatea Prejmer, judetul Brasov, care a participat cu proiectul APA CURATA SI SFINTITOARE   Scoala Generala Prejmer primeste astfel o sponsorizare in valoare de 10.000 de euro pentru dotarea sau amenajarea scolii.

Citeste in Jurnalul Tarii lui Andrei informatii complete despre proiectele castigatoare la editia 2010 a Scolii lui Andrei.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează