Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Câștigătorii concursului de fotografie SENSES

0

Iunie – o lună dedicată persoanelor cu surdocecitate din întreaga lume

În perioada 1-22 iunie, Sense Internațional (România) a organizat concursul de fotografie SENSES. Tema concursului a fost un citat ce-i aparține lui Helen Keller – “Cele mai bune şi mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute, nici măcar atinse. Ele trebuie simţite în inimă.” – pentru a marca ceea ce întreaga lume sărbătorește în luna iunie – Săptămâna Internațională Helen Keller.

Concursul s-a desfășurat pe pagina de Facebook a organizației – www.facebook.com/SenseInternationalRomania și a adunat 95 de fotografii, trimise de 38 de fotografi profesioniști și amatori din toată țara. Juriul format din fotografi profesioniști și reprezentanți ai organizatorului Sense Internațional (România) și ai sponsorului oficial – EuroGsm – au selectat primele trei cele mai relevante fotografii pentru tema propusă.

Premiul I, Tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite T110 WiFi 8GB – Prietenie 

Anca Iacob, Alba Iulia

premiul1_anca iacob_prietenie

Premiul II – Telefon mobil Nokia X Dual SIM negru (cu husă) – Contemplare  

Andrada Roman, Mediaș

premiul2_andrada roman_contemplare

Premiul IIITelefon mobil Nokia X Dual SIM verde – Ghicește-mi culoarea

Ioana Sipatchin, Tulcea

premiul3_ioana sipatchi_ghiceste_mi culoarea

În plus, în următoarea perioadă, Sense Internațional (România) va selecta cele mai frumoase 12 fotografii pe care le va publica într-un calendar al anului 2015, calendar ce va fi oferit tuturor celor 500 de participanți din întreaga lume ce vor participa la Conferința Internațională Deafblind International ce va fi organizată în 25-30 mai 2015, în București. Pentru detalii: http://www.dbi2015romania.com/

Despre Sense Internațional (România)

Sense Internațional (România) este o organizație românească înființată în 2001 cu scopul de a îmbunătăți viața persoanelor cu surdocecitate și deficiențe senzoriale din țara noastră.  Prin programe la nivel național ce promovează intervenția timpurie la nou-născutul cu deficiențe senzoriale, educarea copiilor cu surdocecitate/DSM și oferirea de servicii vocaționale și de pre-profesionalizare, SI(R) reușește cu succes să aducă o schimbare în bine în viața a sute de persoane cu acest tip de dizabilitate. Mai multe informații despre organizație puteți găsi aici: www.surdocecitate.ro.

Despre sponsor:

EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni, cu o reţea de magazine extinsă la 113 unități și 81 de orașe în cei 17 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

EuroGsm este ghidul pe care ți-l dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.