Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Câștigător ANIMA FILM CONTEST

0

ASOCIAȚIA ARTE DELL’ANIMA ANUNȚĂ CÂȘTIGĂTORUL CONCURSULUI DE SCENARII ANIMA FILM EDITIA I

DREAM IT – SEE IT – MAKE IT!

Așteptarea a luat sfârșit!

Juriul nostru format din Laurențiu Damian, Laura Baron și Crina Lință a decis câștigătorul primei ediții a concursul de scenarii ANIMA FILM. Câștigătorul este scenariul „The Good Flirt” de Iulian Stanciu și Laurențiu Gligor.

Concursul de Scenarii ANIMA FILM este un concurs de scenarii de scurtmetraj, care îşi propune să promoveze oameni talentaţi, creativi şi serioşi.

Organizat de Asociaţia Arte dell’Anima, Concursul de Scenarii ANIMA FILM serveşte un singur scop: descoperirea şi promovarea talentelor.

În fiecare sesiune de concurs se va alege un singur film. Genurile eligibile pentru filme sunt: ficţiune, experimental, thriller/horror, comedie, SF şi documentar. Autorului scenariului câştigător i se oferă oportunitatea de a-şi produce filmul lucrând în colaborare cu Asociația noastră.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.