Castigatoarea proiectului primii20 eeeesteeee…

0

Proiectul Primii 20 s-a încheiat, iar câștigătoarea primei ediții, persoana care s-a implicat cu pasiune și entuziasm în toate provocările noastre, este Eglantina Becheru. De-a lungul anului, Eglantina s-a remarcat prin creativitate și idei îndrăznețe. Deși are doar 20 de ani, ne-a demonstrat că știe să-și susțină părerile , că are curaj, minte ageră și perseverență.

Tinerii implicați în proiectul primii20 au format o comunitate dinamică. Experiența de Ambasador Intact le-a oferit posibilitatea să intre în culisele celui mai mare trust media românesc, să se pregătească în anumite arii de interes, să-și facă ideile cunoscute și să întâlnească oameni inspiraționali. În același timp, inițiativele lor au adus un suflu nou proiectelor în care s-au implicat. Le mulțumim tuturor pentru pasiune și atașament față de brand-urile Intact.

În această perioadă pregătim o noua serie Primii 20. Structura proiectlui va fi mult diferită de prima, la fel și miza. Vom reveni cu amănunte pentru cei interesați. Stay tuned:-) ” (Intact Media Group). 

Mai multe detalii, pe site-ul competitiei: www.primii20.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează