Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Castiga o bursa in valoare de 1000 RON!

0

Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor în Geopolitică şi Relaţii Internaţionale – ASAGRI, împreună cu partenerul său, Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, te invită la o discuţie despre principalele probleme din domeniul geopoliticii de astăzi.

Începând de miercuri, 6 octombrie 2010, ora 20.00, am lansat pe site-ul nostru (www.geopolitics.ro)  o dezbatere pe o temă de actualitate din domeniile geopoliticii şi al relaţiilor internaţionale. Intra aici pentru a putea vizualiza tema si pentru a putea comenta.

Timp de o săptămână, până în 13 octombrie 2010, ora 20.00, vom primi comentariile voastre cu privire la tema lansată. Cel mai interesant comentariu va fi premiat cu o bursă în valoare de 1000 RON la un program de educaţie managerială, prin intermediul unei platforme e-learning.

Programul e-Learning de educaţie managerială, dezvoltat sub sigla proiectului strategic”Rural-Manager” este dedicat celor  preocupaţi de dobândirea de cunoştinţe antreprenoriale şi manageriale  şi de iniţierea sau dezvoltarea propriei afaceri.

Programul de educaţie managerială se va desfăşura pe o perioadă de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce conţine o platforma de e-Learning, consultanţă şi networking şi o platformă e-business de promovare a produselor şi serviciilor beneficiarilor.

Modulele sunt structurate pe platforma e-Learning în cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzând momente de învăţare şi teste online, cu peste 200 de ore de aprofundare, cursanţii având posibilitatea de a interacţiona prin intemediul forumului.

Printre beneficiile participarii la instruirea prin eLearning:

* utilizarea unor cursuri dinamice, interactive şi intuitive, posibilitatea autoevaluării permanente
* comoditate şi usurinţă în învatare, posibilitatea personalizării învaţării
* studiul în ritmul propriu al cursantului, fără instructor, reduce stresul cu peste 50%
* accesarea cursului oricând şi de oriunde, prin intermediul internetului

În vederea absolvirii Programului de instruire managerială şi consultanţă Rural-Manager, cursantul va promova testele online, aferente celor 5 discipline şi va realiza un proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme întâmpinate în iniţierea sau dezvoltarea afacerii proprii. Diploma obţinută la absolvire are certificarea Fundaţiei Nationale a Tinerilor Manageri, SIVECO România, bfz gGmbH Germania şi a Asociaţiei Euro< 26.

REGULAMENTUL CONCURSULUI:

1. Primul comentariu la tema propusă  este cel care va intra în concurs. Toate comentariile ulterioare nu vor fi luate în considerare pentru concurs.

2. Nu vor intra în concurs comentariile postate înainte de 6 octombrie 2010, ora 20.00 şi după 13 octombrie 2010, ora 20.00

3. Comentariul nu trebuie să depăşească 2000 caractere.

4. Fiecare comentariu va fi afişat pe site-ul nostru, la articolul temei lansate pentru concurs.

Rezultatele vor fi publicate pe site-ul nostru, luni, 18 octombrie 2010, ora 20.00.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.