Castiga o bursa in valoare de 1000 RON!

0

Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor în Geopolitică şi Relaţii Internaţionale – ASAGRI, împreună cu partenerul său, Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, te invită la o discuţie despre principalele probleme din domeniul geopoliticii de astăzi.

Începând de miercuri, 6 octombrie 2010, ora 20.00, am lansat pe site-ul nostru (www.geopolitics.ro)  o dezbatere pe o temă de actualitate din domeniile geopoliticii şi al relaţiilor internaţionale. Intra aici pentru a putea vizualiza tema si pentru a putea comenta.

Timp de o săptămână, până în 13 octombrie 2010, ora 20.00, vom primi comentariile voastre cu privire la tema lansată. Cel mai interesant comentariu va fi premiat cu o bursă în valoare de 1000 RON la un program de educaţie managerială, prin intermediul unei platforme e-learning.

Programul e-Learning de educaţie managerială, dezvoltat sub sigla proiectului strategic”Rural-Manager” este dedicat celor  preocupaţi de dobândirea de cunoştinţe antreprenoriale şi manageriale  şi de iniţierea sau dezvoltarea propriei afaceri.

Programul de educaţie managerială se va desfăşura pe o perioadă de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce conţine o platforma de e-Learning, consultanţă şi networking şi o platformă e-business de promovare a produselor şi serviciilor beneficiarilor.

Modulele sunt structurate pe platforma e-Learning în cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzând momente de învăţare şi teste online, cu peste 200 de ore de aprofundare, cursanţii având posibilitatea de a interacţiona prin intemediul forumului.

Printre beneficiile participarii la instruirea prin eLearning:

* utilizarea unor cursuri dinamice, interactive şi intuitive, posibilitatea autoevaluării permanente
* comoditate şi usurinţă în învatare, posibilitatea personalizării învaţării
* studiul în ritmul propriu al cursantului, fără instructor, reduce stresul cu peste 50%
* accesarea cursului oricând şi de oriunde, prin intermediul internetului

În vederea absolvirii Programului de instruire managerială şi consultanţă Rural-Manager, cursantul va promova testele online, aferente celor 5 discipline şi va realiza un proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme întâmpinate în iniţierea sau dezvoltarea afacerii proprii. Diploma obţinută la absolvire are certificarea Fundaţiei Nationale a Tinerilor Manageri, SIVECO România, bfz gGmbH Germania şi a Asociaţiei Euro< 26.

REGULAMENTUL CONCURSULUI:

1. Primul comentariu la tema propusă  este cel care va intra în concurs. Toate comentariile ulterioare nu vor fi luate în considerare pentru concurs.

2. Nu vor intra în concurs comentariile postate înainte de 6 octombrie 2010, ora 20.00 şi după 13 octombrie 2010, ora 20.00

3. Comentariul nu trebuie să depăşească 2000 caractere.

4. Fiecare comentariu va fi afişat pe site-ul nostru, la articolul temei lansate pentru concurs.

Rezultatele vor fi publicate pe site-ul nostru, luni, 18 octombrie 2010, ora 20.00.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează