Câştigă cu CV-ul tău!

0

Dacă ai peste 18 ani şi nu ai încă un CV pe aptjob.ro, atunci te încadrezi perfect pentru a câştiga un weekend la Sinaia. Cât de bine ţi-ar prinde o deconectare din agitaţia oraşului, nu-i aşa?!

Acum căutarea unui job se premiază!

Regulie sunt foarte simple. Îţi creezi cont pe aptjob.ro, îţi validezi contul prin înregistrarea şi finalizarea CV-ului  şi intri în cursa marelui premiu.

Când poţi face asta? Până pe 31 iulie 2014. Ar trebui să te grăbeşti, pe langă excursia la munte cu CV-ul tău poţi obţine şi un job pe bune.

Dă-le de veste prietenilor şi măreşte-ţi şansele, deoarece weekend-ul la munte este rezervat pentru două persoane.

Click şi participă acum!

concurs_aptjob (1)

Regulamentul îl poţi consulta aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează