Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Casa de modă Renee Design, în vizorul comunității de fashion a momentului – Not Just a Label, a lansat colecția MY TREE

0

Brandul Renee Design, fondat în 2017, anunță lansarea celei de-a doua colecții din portofoliu, MY TREE. Această colecție este găzduită și pe Notjustalabel.com, comunitatea de modă a momentului, cunoscută pentru lansarea designerilor avant-garde din întreaga lume și pentru programele The Future of Fashion, endorsate de stiliști, fotografi și editori de renume, precum Anna Wintour ori Anna Dello Russo.

Despre colecția MY TREE

Colecția MY TREE cuprinde piese cu o notă androgină și o cromatică ce reflectă îmbinarea de note slabe și puternice, asemănătoare stărilor de tristețe și bucurie, yin și yang – salopete, rochii, deux pieces, cămăși, veste și pantaloni.

Materialele predominante sunt lâna naturală, bumbacul eco, mătasea naturală, cu accente contrastante de piele, metal și, la polul opus, organza ori voal.

Piesele casei de modă sunt made-to-measure, potrivite pentru femeia care se redefinește continuu, plângând și bucurându-se.

CREDITE ȘEDINȚA FOTO:

Renee: https://www.facebook.com/ReneeFashionOfficial/

Marius Stuparu Visuals: https://www.facebook.com/MariusStuparuVisuals/

Fotografiata.ro

PR: Sag Media Communications: https://www.facebook.com/SagMediaCommunications/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.