Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Carrefour lansează în Brașov Parking Spotter, aplicația care te ajută să găsești loc de parcare

0

Începând cu luna aceasta, clienții Complexului Comercial Carrefour Brașov vor avea la dispoziție aplicația Parking Spotter, disponibilă în Google Play și App Store, care îi va ajuta să găsească un loc liber încă dinainte de a ajunge în parcare.

Aplicația este realizată în parteneriat cu dezvoltatorii Parking Spotter și cu Eutron Invest România, în calitate de integrator, și vine să reducă semnificativ timpul petrecut în căutarea unui loc de parcare, în zona recent remodelată a galeriei comerciale.

Printr-o soluție inovatoare, care se bazează pe analiza imaginilor generate de toate camerele video instalate în parcare, Parking Spotter ajută clienții centrului comercial să se orienteze mai ușor și să identifice rapid un loc de parcare liber. Astfel, clienții Carrefour, turiștii și toți cei interesați să ajungă în galeria comercială vor avea la îndemână un instrument digital eficient, care le va face experiența la cumpărături mult mai ușoară. Parking Spotter este prima aplicație dezvoltată de Carrefour pentru un centru comercial local, pentru crearea acesteia alocându-se investiții financiare semnificative.

Parking Spotter este o soluție inovatoare românească, multiplu premiată în competiții la nivel global, care ajută utilizatorii să găsească un loc liber de parcare în orașele aglomerate, folosind algoritmi de Inteligență Artificială, aplicați pe imaginile camerelor de supraveghere. Aplicația își propune să redea orașul cetățenilor, cu până la 30% mai puțin trafic, aglomerație și poluare.

Astăzi, lansăm aplicația în premieră în România, la Carrefour Brașov, unde ne propunem să aducem un plus de satisfacție clienților Centrului Comercial, în special în perioadele foarte aglomerate, prin ghidarea lor către cel mai apropiat loc liber de parcare, reușind astfel să le câștigăm timp important pentru activitățile cu adevărat plăcute alături de familie și prieteni  ”, a spus Ovidiu Ciurte, Product Owner Parking Spotter.

La nivel național, Parking Spotter completează gama de aplicații dezvoltate în infrastructura digitală Carrefour, care include aplicațiile Bringo, de livrare a cumpărăturilor la domiciliu în 18 orașe din România, precum și aplicația Gurmandio, care livrează clienților din Baia Mare, Botoşani, Brăila, Buzău, Drobeta-Turnu Severin, Focşani, Galaţi, Iași, Oradea, Suceava, Piatra-Neamț, Târgu Jiu, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Roman și Ștefăneștii de Jos o varietate mare de preparate, atât din secțiunea de gastronomie a Carrefour, cât și de la restaurantele locale, livrare gratuită și multiple metode de plată (cash, card, tichete de masă).

Ecosistemul digital Carrefour integrează și aplicația Carrefour Pay, cu ajutorul căreia clienții pot verifica prețurile produselor sau pot plăti direct din aplicație, la casele de marcat clasice sau la cele de tip self check-out, reducând timpul de așteptare de la case. De asemenea, portalul carrefour.ro pune la dispoziția clienților la nivel național posibilitatea de a comanda produse nealimentare, dar și produse proaspete (fructe, lactate etc) în zona București și Ploiești, din 2018. O inovație în ceea ce privește metodele de plată o reprezintă și plata cu amprentă, disponibilă în prezent doar în București, în magazinul Carrefour Market Green Court.

Carrefour România se distinge pe piața de retail din România prin atenția pe care o acordă integrării instrumentelor digitale în experiența de cumpărături a clienților, printr-o abordare de tip omnicanal, care îmbină serviciile offline cu cele online.

Despre Carrefour:

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 358 de magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour. Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, Carrefour le oferă clienților din cele 18 orașe: București, Cluj, Constanța, Pitești, Buzău, Brăila, Galați, Focșani, Brașov, Piatra Neamț, Iași, Botoșani, Suceava, Timișoara, Ploiești, Târgu Jiu, Drobeta și Sibiu posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preț de hipermarket, livrate în 90 de minute. De asemenea, prin intermediul Gurmandio, clienții din Baia Mare, Botoşani, Brăila, Buzău, Drobeta-Turnu Severin, Focşani, Galaţi, Iași, Oradea, Suceava, Piatra-Neamț, Târgu Jiu, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Roman și Ștefăneștii de Jos pot comanda o varietate mare de preparate, atât din secțiunea de gastronomie a Carrefour, cât și de la restaurantele locale, livrare gratuită și multiple metode de plată (cash, card, tichete de masă).

Carrefour a dezvoltat pentru clienții săi mijloace inovatoare de plată, precum aplicația „Carrefour Pay”, prin intermediul căreia aceștia pot verifica preţurile din magazin sau plăti cumpărăturile direct din aplicaţie, la casele de marcat. Continuând seria inovațiilor, anul trecut, Carrefour a lansat în hipermarketul Carrefour Băneasa, serviciul integrat „Casa ta – Self Service”, prima casă de marcat unde clienții au posibilitatea să scanze și să plătească singuri, în același loc, produsele cumpărate.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe relevante, astfel că, în 2017, retailerul a lansat, în premieră în România, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, prima de acest gen fondată alături de un retailer. Proiectul aduce mai aproape de clienții Carrefour producătorii agricoli români cu produse de calitate și le oferă acestora oportunitatea de a accesa o piață de desfacere sustenabilă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.