Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Care este legătura dintre Work Life Balance şi performanţa unei companii

0

În fiecare zi, sute de mii de români petrec ore lungi la birou muncind şi făcând performanţă în domeniile lor de activitate – performanţă tradusă trimestrial în rapoartele financiare ale angajatorilor lor.

Pentru aceşti români muncitori, angajatorii investesc bugete considerabile în proiecte prin care se implică în viața echilibrată a angajaților lor, îmbunătăţind astfel atmosfera la locul de muncă, sub umbrela conceptului work-life-balance.

wlb-bigÎncepând din 2011, aceste proiecte au fost premiate în cadrul Galei organizate de Dynamic HR, companie de training, team building și coaching, cu peste 700 de manageri consiliaţi în ultimii trei ani şi cursuri livrate unui număr de 3.500 de angajaţi din zeci de companii.

Cea de-a V-a ediţia a Galei companiilor implicate în viață echilibrată a angajaților va avea lor pe 3 martie 2016, iar înscrierile se pot face la office@dynamichr.ro sau la numărul de telefon 0724.088.400. Printre companiile deja înscrise se numără HP, Telus, Sevier, şi Legrand.

„Am avut zeci de înscrieri, în fiecare dintre ediţiile trecute, de proiecte inovative şi foarte frumoase, care au generat un impact pozitiv real în companiile care le-au implementat. Este o demonstraţie a interesului arătat de mediul de afaceri faţă de sănătatea emoţională a angajaţilor lor”, a declarat Simona Nicolaescu, business owner Dynamic HR.

„Managerii şi proprietarii de companii s-au convins că productivitatea echipei creşte odată cu gradul de fericire iar această creştere trebuie susţinută de la cel mai înalt nivel”, spune Simona Nicolaescu.

Gala companiilor implicate în viață echilibrată a angajaților este un prilej perfect pentru un schimb de experienţă şi contact cu alte abordări ale proiectelor companiilor înscrise – cum au fost, de exemplu, la ediţia din 2015, la care au participat companii precum Celestica România, LS Travel Retail Romania / Inmedio, EOS KSI, Cheque Dejeuner, Endava, Avon, Zentiva, Toyota Romania, Fabryo Atlas, Piraeus Bank, ING Pensii, Rohe România, Endava, Orange România, Grawe Romania, BAT, Michelin, GDF Suez şi nu numai.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.