Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campionatul Naţional Universitar de Baschet 3×3, Student Cup 2012 / 1034 de echipe din 80 de universităţi, 23 de orașe

0

Mai este o săptămână până la marele start Student Cup 2012!

Cu câteva zile înainte de încheierea înscrierilor, organizatorii Campionatului Naţional Universitar de Baschet 3×3 – Student Cup 2012 anunţă un număr de 1034 de echipe înregistrate pe site-ul oficial. Pregătirile pentru startul de marţi, 22 noiembrie, sunt în desfăşurare în toată ţara. Studenţii încă se înscriu, susţinătorii îi încurajează, emoţiile cresc atât pentru toţi, mai ales pentru echipa Student Sport.

Pentru cei care încă nu au aflat, 80 de universităţi din 23 de centre din România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Sibiu, Baia Mare, Suceava, Piteşti, Ploieşti, Craiova, Reşiţa ş.a.) îşi vor desemna echipele câştigătoare la baschet 3×3 masculin şi feminin. Studenţii vor juca în fiecare marţi, în sălile de sport ale facultăţilor din care fac parte începând de săptămâna viitoare. Câştigătorii se vor întrece în etapele zonale din Bacău, Alba Iulia, Oradea, Bucureşti sperând să fie fericiţii participanţi ai Turneului Final din 17 mai 2012, ce va avea loc în centrul Bucureştiului.

Premiile puse la bătaie sunt un stagiu de prgătire în străinătate, mingi de baschet, echipamente sportive, bilete la meciurile din Campionatul Naţional, premii Fair Play şi multe altele surpriză. Nu doar jucătorii le pot câştiga, ci şi susţinătorii din sală participanţi la concursurile de slumdunk, aruncări libere şi majorete din pauzele dintre meciuri.

Evenimentul strânge susţinători care au punctat nevoia unui asemenea campionat. Gabriela Szabo, George Ogararu, Andrei Pavel, baschetbaliştii Virgil Stănescu, Bogdan Popescu, Vlad Moldoveanu, Gabriela Mărginean, Claudiu Fometescu, Mike Jones sau Kyndall Dykes au felicitat echipa Student Sport pentru proiect. Realizatorul radio şi TV, Mihai Morar, a declarat: „Sportul se face din convingere, nu din obligaţie. În studenţie e important ce face gaşca; nu poţi rămâne singur. Astă-vară am fost la Univerity of California, LA, şi m-a impresionat că în weekend toţi studenţii erau pe teren, jucând diverse. În România avem dorinţa de a face sport, iar voi oferiţi acum şi cadrul corespunzător, de aceea spun că Student Cup nu are cum să nu înflorească. Cred că o echipă universitară poate fi foarte bună chiar şi în Campionatul Naţional de Baschet.”

Mai mult decât atât, toţi cei interesaţi pot afla informaţii la cald legate de competiţie şi lumea studenţească atât pe site-ul oficial studentsport.ro, cât şi pe adevarul.ro, iar din 15 noiembrie ne pot asculta în fiecare marţi, începând cu ora 18, la Radio GSP, într-o emisiune radio dedicată exclusiv studenţilor.

Campionatul Naţional Universitar de Baschet 3×3 – Student Cup 2012 este competiția la care au aderat toate organizațiile studențeşti din România, organizată și derulată în parteneriat de Asociația Student Sport România, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului prin Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Baschet şi International Basket Federation.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.