Campanie Greenpeace în România!

0

Organizatia Greenpeace a dat pe 10 iulie startul campaniei de promovare a energiei regenerabile. O componenta a acestei campanii o reprezinta organizarea unui tur de promovare a acestui  tip de energie, in mai multe localitati:

greenpeace-a-dat-startul-campaniei-de-pr-1235bBucuresti (parcul Al. I. Cuza, in data de 10 iulie, pana pe 11 iulie, ora 17:00);

Statiunea Mamaia (pe plaja H2O – 12 iulie);

Cernavoda (Parcul Central – 13 iulie);

Brasov (Piata Sfatului – 15 iulie);

Cluj-Napoca (Parcul Central – 17 si 18 iulie);

Timisoara (Piata Traian – 19 iulie).
Mai multe informaţii pe Ştiri ONG.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează