Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CAMPANIE DE STRANGERE JOBURI SI COLABORARI PENTRU MAMELE DIN COMUNITATEA WAHM

0

Asociatia Work at Home Moms (WAHM)

CAMPANIE DE STRANGERE JOBURI SI COLABORARI PENTRU MAMELE DIN COMUNITATEA WAHM

WAHM a început derularea unei campanii de strângere de colaborări și joburi pentru Work At Home Moms România adresată companiilor. WAHM isi propune să convingă un număr cât mai mare de companii să aibă în vizor segmentul de mame WAHM motivate și dedicate!

strangere job-uri

Ce presupune proiectul?

Pasul unu – colectare cv-uri mame pe contact@wahm.ro (septembrie – octombrie 2014).

WAHM organizeaza cv-urile primite pe domenii de activitate, experiență și contactează firme, le prezintă comunitatea, rezultatele avute până acum și cererea venită din partea mamelor pentru ca acestea să direcționeze spre WAHM joburi și colaborări de acasă;

Pasul doi – preluare / transmitere banner campanie pentru vizibilitatea in mediul online și atragerea atenției asupra nevoii mamelor WAHM de a lucra.

Pasul trei – companiile pot scrie pe contact@wahm.ro dacă doresc să lanseze un anunț de job, colaborare, comenzi pentru servicii/produse realizate de mame etc. (termen nelimitat).

Pasul patru – joburile, colaborarile primite vor fi facute publice pe pagina WAHM de fb si site.

Work at Home Moms Romania este un proiect al asociatiei WAHM, menit sa vina in sprijinul mamelor active si constiente de importanta lor vitala in cadrul familiei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.