Campanie de impartit zambete, 5 decembrie 2009

0

Lume Buna a pregatit o NOUA campanie nationala ca si continuare a ceea ce am inceput sa facem prin Imbratisari: Impartim Zambete.

zambesc-pentru-tineMai multe detalii despre campanie si cum te-ai putea inscrie si tu printre zambareti gasesti aici: Un Zambet Pentru Tine.

De ce aceasta campanie? Pentru ca un zambet reprezinta un gest mic care are un impact puternic asupra celui care il primeste. Credem ca putem face cel putin 1.000.000 oameni sa zambeasca si pentru asta invitam romani de pretudindeni (din orice oras din Romania sau din lume) sa se alature acestei campanii.

Te asteptam cu mult drag pe 5 decembrie, intre 14.00 si 15.00, sa impartim voie buna impreuna!…fiecare din propriul loc din tara sau lume unde se afla in acel moment.

Zile zambitoare 🙂

PS: Daca iti place ideea acestei initiative, te rugam, daca poti, sa dai vestea mai departe. Multumim!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează