Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campanie de conștientizare a importanței șofatului preventiv: “De la 18 la 80”

0

ReGenerația dă startul Campaniei de Informare “De la 18 la 80”

Asociația ReGenerația va derula pentru o perioadă de trei luni Campania de Informare “De la 18 la 80” în parteneriat cu Fundația Comunitară Sibiu și Asociația PeDale. Campania constă în activități de conștientizare a importanței șofatului preventiv și se adresează tinerilor de 18 ani care aleg să devină șoferi.

logo ReGeneratia copyProiectul își propune să informeze și să crească conștientizarea responsabilității pe care o au tinerii când se urcă la volanul mașinii, precum și importanța șofatului preventiv ca măsuri de siguranță și respect in trafic. Campania se va derula începând cu 1 aprilie și va consta în activități în mediul online și în media, cu mesaje de interes public care vor adresa tema menționată.

La această campanie pot participa și firmele și cetățenii prin achiziționarea și folosirea unor abțibilde/ stickere pe mașinile pe care le conduc; acestea vor putea fi precomandate pe site-ul organizației și de asemenea vor fi distribuite gratuit tinerilor de 18 ani în licee.

Ne puteți déjà găsi pe facebook pe pagina facebook.com/DeLa18La80, principalul mediu online unde vom distribui materiale informative, vom deschide dialogul cu tinerii șoferi și vom anunța activitățile ce vor avea loc în urmatoarele trei luni în cadrul acestei campanii.

de la 18 la 80

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversităţții, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

 

Parteneri:

fundatiacomunitarasibiu.ro/

pedale.ro/

 

Citește mai mult:

http://regeneratia.ro

http://facebook.com/ReGeneratia

http://facebook.com/DeLa18La80

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.