Campanie de conștientizare a importanței șofatului preventiv: “De la 18 la 80”

0

ReGenerația dă startul Campaniei de Informare “De la 18 la 80”

Asociația ReGenerația va derula pentru o perioadă de trei luni Campania de Informare “De la 18 la 80” în parteneriat cu Fundația Comunitară Sibiu și Asociația PeDale. Campania constă în activități de conștientizare a importanței șofatului preventiv și se adresează tinerilor de 18 ani care aleg să devină șoferi.

logo ReGeneratia copyProiectul își propune să informeze și să crească conștientizarea responsabilității pe care o au tinerii când se urcă la volanul mașinii, precum și importanța șofatului preventiv ca măsuri de siguranță și respect in trafic. Campania se va derula începând cu 1 aprilie și va consta în activități în mediul online și în media, cu mesaje de interes public care vor adresa tema menționată.

La această campanie pot participa și firmele și cetățenii prin achiziționarea și folosirea unor abțibilde/ stickere pe mașinile pe care le conduc; acestea vor putea fi precomandate pe site-ul organizației și de asemenea vor fi distribuite gratuit tinerilor de 18 ani în licee.

Ne puteți déjà găsi pe facebook pe pagina facebook.com/DeLa18La80, principalul mediu online unde vom distribui materiale informative, vom deschide dialogul cu tinerii șoferi și vom anunța activitățile ce vor avea loc în urmatoarele trei luni în cadrul acestei campanii.

de la 18 la 80

Despre ReGenerația

ReGenerația a fost înființată în Ianuarie 2012 și are ca scop realizarea de activităţi menite să susțină dezvoltarea tinerilor ca cetăţeni europeni în spiritul învățării continue, a diversităţții, a colaborării şi a unui stil de viață armonios.

 

Parteneri:

fundatiacomunitarasibiu.ro/

pedale.ro/

 

Citește mai mult:

http://regeneratia.ro

http://facebook.com/ReGeneratia

http://facebook.com/DeLa18La80

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează