Campania sociala „Testamentul lui Rebengiuc”

0
În perioada septembrie – decembrie 2019, Fundația Hope and Homes for Children România deruleaza o amplă campanie de strângere de fonduri dedicată proiectului de dezinstituționalizare.
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=vOK0l_F5xKA
 
Campania socială care îl are ca protagonist pe marele actor Victor Rebengiuc poartă mesajul„Testamentul lui Rebengiuc: Nu timpul le rezolvă pe toate, ci oamenii” Scenariul este unul emoționant, despre responsabilitate socială și grija față de aproapele nostru, despre datoria comună pe care societatea noastră ar trebui să o aibă față de „copiii nimănui”: „Nu timpul le rezolvă pe toate, doar oamenii pot face asta” – sunt cuvintele transmise de marele actor în materialul video ce poartă titlul „Testamentul lui Rebengiuc”, amintindu-ne că depinde de fiecare dintre noi să schimbăm în bine lumea în care trăim.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.