Campania sms la 887 / Fundatia HOSPICE Casa Sperantei

0

LANSARE CAMPANIE SMS LA 887 – SA-NVINGEM DUREREA ESTE GREU, DAR CU TINE ESTE POSIBIL!

Unul din cinci romani cunoaste pe cineva bolnav de cancer. TU pe cine cunosti? Priveste in jurul tau, poate ca este chiar langa tine! Sa invingem durerea este greu, dar cu tine este posibil! Trimite sms la 887 si doneaza 2 euro pentru clipe fara durere! Tu, impreuna cu Fundatia Hospice Casa Sperantei, poti oferi cu 2 euro ingrijire gratuita persoanelor cu boli incurabile. Nu pierde nicio clipa. Ajuta-i sa traiasca din plin fiecare secunda de viata. Sa invingem durerea este greu, dar fara tine e imposibil!

Aceasta este noua campanie demarata de Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, campanie de atragere de fonduri pentru adultii cu boli oncologice si copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare si malformatii congenitale.

Speram sa convingem un numar de 50.000 de persoane sa doneze cate 2 euro, trimitand un sms la 887, in retelele Vodafone, Cosmote si Orange. Nu se percepe TVA. Campania se va derula la nivel national, in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2011. Va rugam sa ne sprijiniti in mediatizarea acestei campanii si a numarului 887, care sta la dispozitia celor care doresc sa doneze 2 euro prin sms.

Cu ajutorul celor care isi doresc sau si-ar fi dorit ca o persoana draga lor aflata in lupta cu o boala incurabila sa se poata bucura de viata, fara durere, pana in ultima clipa,  speram ca vom reusi sa colectam 100.000 euro, bani care vor asigura ingrijirea la domiciliu pentru aproximativ 400 de copii si adulti, timp de o luna si jumatate. In conditiile economice actuale, atragerea acestei sume devine vitala pentru pacientii nostril,  care asteapta alinarea.

*****

 

Anual 170.000 de romani au nevoie de ingrijire paliativa. Noi asiguram aceasta ingrijire unui numar de 1700 de pacienti pe an, ceea ce demonstreaza ca nevoia este de 100 de ori mai mare decat posibilitatile noastre de a o acoperi. Fundatia Hospice Casa Sperantei asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa in judetul Brasov si in Bucuresti, pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformatii congenitale, dar si pentru adulti cu boli oncologice. Hospice Casa Sperantei Brasov a asigurat  ingrijire paliativa, din anul 1992 si pina acum, unui numar de peste 11.000 de pacienţi, carora le-am oferit  tratamente şi îngrijiri medicale,  suport social, consiliere psihologica şi emoţionala, dar si  consiliere spirituala.  În acest moment, beneficiaza de ingrijire paliativa peste 400 de pacienţi din Brasov, Zarnesti, Fagaras si Bucuresti, dintre care 180 sunt copii. Dintre aceştia, 123 de adulţi sunt din Brasov si localitatile invecinate, iar 126 sunt copii. În spitalul nostru sunt internati acum 13 adulti şi 6 copii, care beneficiază de ingrijire paliativa. 1300 de pacienţi s-au aflat, in 2011, in ingrijirea specialistilor Hospice Casa Sperantei Brasov. Fundatia Hospice Casa Sperantei este desemnata centru de excelenta in Ingrijire paliativa in Europa de Sud-Est.

Ajuta-i sa traiasca fiecare clipa! Acceseaza www.hospice.ro si vei gasi toate datele despre aceasta campanie si despre celelalte derulate de Hospice Casa Sperantei.

Va reamintim ca in biserici si in scoli se deruleaza, in aceasta luna, campania de strangere de fonduri din cadrul Lunii Florii de Colt, devenita traditie la Brasov in ultimii 17 ani.

In numele celor 1700 de copii si adulti cu boli incurabile pe care ii ingrijim gratuit in fiecare an, ITI MULTUMIM!

Parteneri:

Info-Sanatate, Medic4all, Qbebe,

Reviste: Avantaje, Ioana, Secretele Bucatariei, Tango, Story, Auto Motor si Sport, CHIP, Diva Hair, What Car; Revista BIZ; Zile si Nopti;  BV24Fun

Radio Romania Regional, Radio Targu Mures, Radio Antena Brasovului, Radio Brasov, TEX FM, Radio DJ, Nova FM, Nova FM Fagaras, Star FM Fagaras;

Romania Libera, Transilvania Expres, Buna Ziua Brasov, Monitorul Expres, TexFm, IubescBrasovul, Adevarul de Seara Brasov,  BrasovulTau, PrinBrasov.ro,   Mix Media Group, TVS. RTT, Nova TV; Antena 1 Fagaras, Nova TV Fagaras,

Vision Media Plus, Metrorex, Spectacular, Informmedia, Zebrapay, Splendid Interactive , Camera de Comert Brasov,

www.trilulilu.ro, www.bestjobs.ro, www.lumebuna.ro, www.magazinuldebrazi.ro, www.chip.ro, www.level.ro, www.3dmc.ro , www.simonatache.rowww.prwave.ro, http://www.ccibv.ro/ www.looms.ro, www.iubescbrasovul.ro, www.ziare.ro, www.brasov.ro, , www.c-vedete.ro , www.brasov.net – Portalul tuturor braşovenilor !, www.kronsport.ro, www.bazavan.ro, www.natgeo.ro; www.lumebuna.ro. www.dordeduca.ro , www.imparte.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează