Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania Scrie-i României s-a încheiat. Drapelul Marii Uniri a ajuns la un copil de 11 ani din Vatra Dornei

0

Campania ziarului AdevarulScrie-i Romaniei” s-a incheiat iar castigatorul marelui premiu a fost un copil de 11 ani din Vatra Dornei, Valentin Nimigean care a castigat drapelul Regelui Ferdinand. Mesajul acestuia pentru Romania a fost: „Romania… insemni locul in care am vazut pentru prima oara lumina zilei şi unde imi traiesc copilaria. Chiar daca nu eşti perfecta, eşti patria mea şi ca un copil ce sunt voi fi mandru de tine intotdeauna, oriunde voi fi! Te iubesc, Romania mea!” Ceilalti castigatori au fost Bogdan Birca, Hunedoara (drapelul lui Cuza), Ilinca Chilom, Braila (drapelul Regelui Carol I) si Gicu Butoi, com Desa, jud. Dolj (drapelul Regelui Mihai I).

valentin-nimigean

Cititorii au fost invitati sa completeze mesajul lor pentru tara pe prima pagina a ziarului de luni, 21 noiembrie, sa-i faca o poza si sa o trimita redactiei care a fost asaltata de numarul mare de romani care au vrut sa-si faca auzita vocea prin intermediul ziarului Adevarul.

De asemenea, vedete si personalitati din diverse domenii s-au alaturat campaniei, printre care: medicul Leon Danaila, actrita Maia Morgenstern, actrita Cristina Cioran, Grigore Lese, scriitoarea Ana Blandiana, Maestrul Horia Varlan, scriitorul Radu Paraschivescu, Adrian Mutu, Teo Trandafir, Smiley, Bogdan Stelea, Excelenta Sa Domnul Paul Brummell, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord la Bucuresti  si multi altii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.