Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania Radio Guerrilla: Noua colectie de modele. Secolul XX-XXI

0

După campania Radio Guerrilla în care am aflat despre modelele negative din ţara noastră, iată că avem acum o altă propunere tot din partea radioguerrilla.ro. De această dată campania ne propune modele pozitive de urmat în secolul acesta!

front-page1NOUA COLECŢIE DE MODELE SECOLUL XX – XXI

„Mitocan nu te naşti, devii. Dacă ai modele greşite. Radio Guerrilla propune Noua Colecţie de Modele. Secolele XX – XXI. Completează colecţia cu modelul tău favorit. Hai că se poate.”

Dacă îţi place ce citeşti pe site-ul celor de la Radio Guerrilla poţi să propui şi tu un model de urmat, poţi să îţi faci un chiar tricou inscripţionat cu unul din chipurile de urmat. Desigur, numele celor propuşi pentru colecţia de modele pot incita publicul la dezbateri aprinse. Astfel, Emil Cioran, Regina Maria, Ivan Patzaichin, Andrei Pleşu sunt doar o parte din modele propuse care aşteaptă comentariile noastre pro sau contra. Cu siguranţă, însă, aceste modele sunt muuult mai demne de atenţia publică, în comparaţie cu modele de carton întâlnite cu mult fast pe ecranele tipărite de pe la noi…

Citeşte mai multe despre campania celor de la Radio Guerrilla pe site-ul oficial.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.