Campania Radio Guerrilla: Noua colectie de modele. Secolul XX-XXI

0

După campania Radio Guerrilla în care am aflat despre modelele negative din ţara noastră, iată că avem acum o altă propunere tot din partea radioguerrilla.ro. De această dată campania ne propune modele pozitive de urmat în secolul acesta!

front-page1NOUA COLECŢIE DE MODELE SECOLUL XX – XXI

„Mitocan nu te naşti, devii. Dacă ai modele greşite. Radio Guerrilla propune Noua Colecţie de Modele. Secolele XX – XXI. Completează colecţia cu modelul tău favorit. Hai că se poate.”

Dacă îţi place ce citeşti pe site-ul celor de la Radio Guerrilla poţi să propui şi tu un model de urmat, poţi să îţi faci un chiar tricou inscripţionat cu unul din chipurile de urmat. Desigur, numele celor propuşi pentru colecţia de modele pot incita publicul la dezbateri aprinse. Astfel, Emil Cioran, Regina Maria, Ivan Patzaichin, Andrei Pleşu sunt doar o parte din modele propuse care aşteaptă comentariile noastre pro sau contra. Cu siguranţă, însă, aceste modele sunt muuult mai demne de atenţia publică, în comparaţie cu modele de carton întâlnite cu mult fast pe ecranele tipărite de pe la noi…

Citeşte mai multe despre campania celor de la Radio Guerrilla pe site-ul oficial.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează